Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Σιγά ρε Τσιτουρίδη μην σκίσεις το καλτσόν σου.




"Δέχθηκα λάσπη και συκοφαντίες αλλά αυτή την φορά δεν θα σιωπήσω γιατί το χρωστάω στους γονείς μου και την οικογένεια με τα παιδιά μου. Υπηρέτησα με πίστη τις αρχές της παράταξης μου. Απευθύνομαι σε αυτούς που με αγαπούν και λέω ότι η ...φλόγα που μας οδήγησε κόντρα στα συμφέροντα μένει ανοιχτή σε όλη την Ελλάδα. Ο δρόμος είναι ανηφορικός κάνουν κουμάντο οι εκλεκτοί της διαπλοκής"

Τόσα χρόνια που ξεσκίζατε παλιολαμογια ήταν καλά . Τώρα που σας πέταξαν στα σκουπίδια γιατί βρέθηκαν άλλοι ποιο πονηροί και σας φάγανε χαλάτε τον κόσμο. Να πάτε στον σκουπιδιάρη τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που σας μαζεύει. Άντε να μου χαθείτε τρωκτικά. Μακάρι οι άβουλοι γιωρικας και κωστικας να σας έστελναν όλους τους «εμπλεκόμενους» με διάφορους τρόπους σε ρεμούλες στα σπίτια σας .Ίσως βλέπαμε έτσι καλύτερες μέρες μέχρι να μάθουν και οι καινούργιοι να καταληστεύουν, γιατί αυτό το κόλπο από ότι δείχνει δεν σταματά.

2 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Φοβερός ο τίτλος της ανάρτησης!!!

antinor είπε...

Παρακαλω σας μην κλωτσατε αδειους ντενεκεδες το μονο που καταφερνεται ειναι να κανετε ασκοπο θορυβο,αν και αυτοι μονο για κλωτσες ειναι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...