Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Οργιάζουν η μαφία και οι νονοί στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο κατέληξε χθες το απόγευμα ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Τσιντάρης που καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στη μέση της Λ. 62 Μαρτύρων από ανθρώπους που όπως λέει εκτελούσαν εντολές. Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδάκης στην “Π”, ο Γιάννης Τσιντάρης κινούνταν με τη μηχανή του στη Λ. 62 Μαρτύρων όταν αντιλήφθηκε να τον καταδιώκει μία μαύρη BMW. Προκειμένου να διαφύγει αναγκάστηκε να κινηθεί αντίθετα στο δρόμο, του έπεσε όμως η τσάντα που κρατούσε και γύρισε να την μαζέψει. Ο Γ. Τσιντάρης, σύμφωνα με το δικηγόρο του, φέρεται να αναγνώρισε τον έναν εκ των δύο ατόμων που τον ξυλοκόπησαν. Οι δράστες της επίθεσης τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο δρόμο και……
Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο κατέληξε χθες το απόγευμα ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Τσιντάρης που καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στη μέση της Λ. 62 Μαρτύρων από ανθρώπους που όπως λέει εκτελούσαν εντολές.

Χθες μάλιστα το βράδυ ο δικηγόρος του, Γιάννης Παπαδάκης, υπέβαλε μήνυση, όπως δήλωσε, στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά τεσσάρων προσώπων που κατονομάζονται ως ηθικοί αυτουργοί της σε βάρος του επίθεσης.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδάκης στην “Π”, ο Γιάννης Τσιντάρης κινούνταν με τη μηχανή του στη Λ. 62 Μαρτύρων όταν αντιλήφθηκε να τον καταδιώκει μία μαύρη BMW. Προκειμένου να διαφύγει αναγκάστηκε να κινηθεί αντίθετα στο δρόμο, του έπεσε όμως η τσάντα που κρατούσε και γύρισε να την μαζέψει.

Ο επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισε να δέχεται κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο και στο σώμα. Στη BMW, σύμφωνα με την καταγγελία, επέβαιναν δύο άτομα. Ο Γ. Τσιντάρης, σύμφωνα με το δικηγόρο του, φέρεται να αναγνώρισε τον έναν εκ των δύο ατόμων που τον ξυλοκόπησαν. Μάλιστα οι δράστες της επίθεσης τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο δρόμο. Ο παθόντας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δικηγόρο ο πελάτης του έχει χτυπηθεί πολύ άσχημα στο πρόσωπο και στα πλευρά, ενώ υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης στο μάτι και στο τύμπανο του αυτιού του.

Αυτόπτης μάρτυρας του ξυλοδαρμού συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας της μαύρης BMW και από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε έναν άνδρα που κατάγεται από χωριό του Μονοφατσίου και σε δύο γυναίκες.



Δικαστική περιπέτεια στην παραλιακή

Ωστόσο χθες μετά τη δικαστική απόφαση που εξεδόθη πρόσφατα και δικαιώνει την εταιρεία “Τσιντάρης Γιάννης center ABEE”- η οποία ως γνωστόν υπενοικιάζει κτήριο ιδιοκτησίας της ΚΣΟΣ - προχώρησε στην εκτέλεση της αποβολής των δύο εταιρειών στις οποίες υπεκμισθώνει τμήμα του κτηρίου. Στη λειτουργία των δύο εταιρειών ανήκει γνωστό νυκτερινό κέντρο διασκέδασης.

Χθες παρουσία δικαστικού επιμελητή έγινε η εκτέλεση της έξωσης των δύο εταιρειών -συγκεκριμένα η αποβολή μισθίου όπως λέγεται - γεγονός που σημαίνει πρακτικά ότι μέχρι να εκδικαστεί η έφεση που έχουν ασκήσει οι δύο εταιρείες, δεν μπορεί να λειτουργήσει το μπαρ καθώς οι χώροι έχουν αποδοθεί στην εταιρεία “Τσιντάρης Γιάννης center ΑΒΕΕ”.

Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο της ΚΣΟΣ, στην συμβολή της παραλιακής λεωφόρου με την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα “φιλέτα” της πόλης του Ηρακλείου, με την αντικειμενική αξία του να υπολογίζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΨΗΦΟΦΌΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_29.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...