Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Σχόλια αναγνωστών ( Απάντηση σε καταχωρήσεις )

Προς ixnos.blogspot.com

Σχολιάζοντας την καταχώρηση σας με τίτλο «Νύχτα έδωσαν άδεια ραδιοφωνικού σταθμού στον χέρι-χέρι» της 26-9-2009 [http://ixnos.blogspot.com/2009/09/blog-post_185.html] ,

σας ενημερώνω ότι :

Κατ΄ αρχή, δεν ήταν «τελευταία τροπολογία την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή της θητείας του Καραμανλή» όπως γράφεις, δεν ήταν καν τροπολογία, αλλά άρθρο στο νομοσχέδιο που είχε κατατεθεί στη Βουλή από τον Μάϊο ... Δεν ήταν «άσχετος νόμος» όπως γράφεις, αλλά νομοσχέδιο του αρμόδιου καθ' ύλην Υπουργείου Εσωτερικών που είχε ειδικό κεφάλαιο "Ρυθμίσεις θεμάτων μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας".

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΡΑΔΙΟΑΣΤΥ (πρώην RADIOCITY) 90,65 MHz του ΛΑ.Ο.Σ. λειτουργεί και εκπέμπει νόμιμα σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 19 του ν.3592/2007 σε συνδυασμό με το αρ. 12 παρ. 29 του Ν.3310/2005.

Για τους γνωρίζοντες τα ραδιοτηλεοπτικά η νομοθετική ρύθμιση (ν.3801/2009) έγινε για να νομιμοποιήσει τον «παράνομο» ραδιοφωνικό σταθμό ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑ FM 105,5 του Συνασπισμού, ο οποίος άρχισε να λειτουργεί το 2006.

Σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παρόν της Κυριακής» που είναι η μοναδική εφημερίδα με σελίδες εξειδικευμένης πληροφόρησης στα ραδιοτηλεοπτικά θέματα «Τυπολογίες»[http://www.paron.gr/v3/new.php?id=45249&colid=37&catid=28&dt=2009-09-13&search=%EA%EF%EA%EA%E9%ED%EF] :

Νόμιμος ο «Στο Κόκκινο»: Ο σταθμός «Στο Κόκκινο» αποκτά το δικαίωμα νόμιμης εκπομπής. Σύμφωνα με το άρθρο 50, «ραδιοφωνικοί σταθμοί που ανήκουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σε πολιτικό κόμμα που συμμετέχει στη Βουλή, οι οποίοι λειτουργούσαν κατά την ημερομηνία έναρξης της ισχύος του ν. 3592/2007» (νόμος Ρουσόπουλου) και «πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 8 του ίδιου νόμου» έχουν δικαίωμα «συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση
άδειας» τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού. Οι σταθμοί αυτοί «θεωρείται ότι λειτουργούν νομίμως στη γεωγραφική περιοχή που εκπέμπουν ως την έκδοση της σχετικής άδειας, εφόσον υποβάλουν κατά τον νόμο υποψηφιότητα στη διαγωνιστική διαδικασία».

Έχετε λαθεμένη πληροφόρηση ;

ή κάνετε σκόπιμη παραπληροφόρηση ;;;

Μήπως να ζητούσατε ένα συγγνώμη από τους αναγνώστες για την παραπληροφόρηση ;;;

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δικηγόρος

Κινητό τηλέφωνο 6939080879

IXNOS: Είναι άλλοθι ότι νομιμοποιήθηκε και Ο σταθμός «Στο Κόκκινο» Αφορούσε η δεν αφορούσε και τον σταθμό του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ; Aυτο είναι το θέμα. Και με την ευκαιρία .Το ΤΗΛΕΑΣΤΥ εκπέμπει νόμιμα σε όλη την Ελλάδα; Έχει άδεια Τηλεοπτικού σταθμού για πανελλαδική κάλυψη ; Θα πουν τώρα κάποιοι ότι δεν έχει κανένας, αλλά αυτός είναι κομματικός σταθμός και έπρεπε να είναι παράδειγμα νομιμότητας, και όχι να εκμεταλλεύεται τα «κενά».

Προς ixnos.blogspot.com

Σχολιάζοντας την καταχώρηση σας με τίτλο “Και οι οικολόγοι του χέρι-χέρι στο «μακεδονικό κόλπο»” της 26-9-2009 [http://ixnos.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html] ,

αντιγράφω από την εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” της 24-2-2009 [http://archive.enet.gr/online/online_hprint?q=%CF%C9%CA%CF%CB%CF%C3%C9%CA%C7+%C1%C8%C7%CD%C1&a=&id=28288964] =

6 χρόνων και μερικών εβδομάδων...

Το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος έγινε τον Δεκέμβριο του 2002. Τότε προέκυψε η ονομασία «Οικολόγοι Πράσινοι».
* Τον Ιούνιο του 2004 κατέβηκαν στις Ευρωεκλογές, συγκεντρώνοντας ποσοστό 0,67%.
* Τον Οκτώβριο του 2006 συμμετείχαν στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και συνεργάστηκαν με τοπικά ψηφοδέλτια. Μόνο στη Θεσσαλονίκη υπήρχε αυτόνομο ψηφοδέλτιο, με την επωνυμία «Οικολογική αλληλεγγύη» (συγκεντρώνοντας 4,6% βγήκαν δύο νομαρχιακοί σύμβουλοι). Στην Αθήνα κατέβηκαν επίσης χωρίς συνεργασίες ως «Οικολογική Αθήνα», κερδίζοντας ποσοστό 1,4%.
* Τον Σεπτέμβριο του 2007 στις εθνικές εκλογές πήραν 75.502 ψήφους (1,05%) και ήταν το 6ο στη σειρά κόμμα (πρώτο εξωκοινοβουλευτικό) , και

αντιγράφω από την εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” της 28-9-2006

[http://archive.enet.gr/online/online_hprint?q=%CF%C9%CA%CF%CB%CF%C3%C9%CA%C7+%C1%C8%C7%CD%C1&a=&id=58753268] =

Ποιους στηρίζουν οι «Οικολόγοι - Πράσινοι»

Τις επιλογές του για τρεις από τους μεγάλους δήμους και τις αντίστοιχες νομαρχίες ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Οικολόγοι-Πράσινοι».

Έτσι, στο Δήμο Αθηναίων στηρίζει το συνδυασμό «Οικολογική Αθήνα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Κρομμύδα, ενώ στο Δήμο Πειραιά συμμετέχει στο «Λιμάνι της Αγωνίας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θοδωρή Δρίτσα. Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη στηρίζει για τη Νομαρχία την υποψηφιότητα του Μιχάλη Τρεμόπουλου, του συνδυασμού «Οικολογία - Αλληλεγγύη», και για το δήμο τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».

Έχετε (και πάλι) λαθεμένη πληροφόρηση ;

ή κάνετε (και πάλι) σκόπιμη παραπληροφόρηση ;;;

Μήπως να ζητούσατε (άλλη) μια συγγνώμη από τους αναγνώστες για την παραπληροφόρηση ;;;

Και μήπως οφείλετε μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον Καρατζαφέρη-ΛΑ.Ο.Σ. και στο πολιτικό κόμμα “Οικολόγοι Ελλάδας- Κ.Παπανικόλας- Πολιτική Κάθαρση” !!!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δικηγόρος

Κινητό τηλέφωνο 6939080879

IXNOS: Εμείς κρίνουμε πολιτικά τα θέματα. Τι παραπάνω είπαμε από αυτό που παραδέχεσθε; Δεν στήριξε τον Τρεμόπουλο; και εσείς το λέτε. Τώρα το εάν μεταβάλουν την πολιτική τους θέση κατά το δοκούν, είναι άλλο θέμα, προς συζήτηση. Σε ότι αφορά την «συγγνώμη» εάν δοθούν οι δέουσες τεκμηριωμένες και ντοκουμενταρισμένες διευκρινήσεις - εξηγήσεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, διότι δεν θεωρούμε όπως άλλοι, τους εαυτούς μας αλάθητους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...