Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Πάει γυρεύοντας να «σπάσει» τα μούτρα της η ΝΤΟΡΑ


Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην κόντρα ανάμεσα στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη και τον ισχυρό άνδρα της MIG κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, καθώς ο τελευταίος ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφύγει με τη σειρά του στη δικαιοσύνη για το θέμα της αεροπορικής σύνδεσης με την Κωνσταντινούπολη που δόθηκε στην Aegean. Στην ανακοινωσή της η MIG σημειώνει τα εξής: «Στο αίτημά μας να ανοίξει ο φάκελος της Aegean και να διερευνηθεί μεταξύ άλλων και η ενδεχόμενη εμπλοκή της, λόγω της γνωστής στενής φιλικής της σχέσης με την οικογένεια Βασιλάκη, ομιλεί περί λάσπης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη λες και γνωρίζει ήδη το πόρισμα ή το γνωρίζουμε εμείς και το δημοσιεύσαμε.». Όμως σε μια ορθώς λειτουργούσα Δημοκρατία η αίτηση για διερεύνηση μιας υπόθεσης θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα θετικά και όχι με απειλές και εκφοβισμό.» Ο Όμιλος καταλήγει λέγοντας ότι η ατεκμηρίωτη και συκοφαντική αναφορά της κας Μπακογιάννη περί «εκβιασμού» απλώς για δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, αλλά και ο χαρακτηρισμός του αιτήματός μας για διερεύνηση μιας υπόθεσης ως "λάσπη" «μάς υποχρεώνει να προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη».

Ο Βγενόπουλος είναι βαρύς για το «στομάχι» σου Ντόρα. Καλό είναι να προστατεύεις τα «συμφέροντα» των «εταιριών» σου, αλλά…. Παν μέτρο άριστον.


2 σχόλια:

tonina είπε...

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΚΟΣΚΩΤΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ?????????
ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΡΑΓΕ????????

Ανώνυμος είπε...

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας υπάγεται στο Υπ.Μεταφορών. Η ΥΠΕΞ δεν έχει καμία αρμοδιότητα πάνω της και συνεπώς δεν μπορεί να έχει επηρεάσσει στο ελάχιστο την λήψη αποφάσεων. Ο κ.Βγενόπουλος θα πρέπει να βρει έναν άλλο τρόπο να απασχολήσει τους διηκηγόρους της δικηγορικής του εταιρίας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...