Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μας «κρύβουν» την προδοσία τους με «Μπλάνκο»



Κυβέρνηση με πρωθυπουργό (Κωστάκη)και ΥΠΕΞ (Ντόρα) για γέλια και κλάματα! Λογοκρίνουν την αναγραφή της ονομασίας στην διεθνή τηλεοπτική μετάδοση, της ομάδας των Σκοπίων, που είναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! (και την έχουν αποδεχτεί) Ένα μαύρο τετραγωνάκι, που γίνεται και λευκό, η ΕΡΤ του Καραμανλή και της Ντόρας, καλύπτουν την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα μπάσκετ Ελλάδας – Σκόπια. Εάν νομίζουν με αυτό τον τρόπο θα κρύψουν τις μυστικές συμφωνίες που κάνουν πίσω από την πλάτη μας είναι γελασμένοι. Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με «Μπλάνκο» και ούτε μπορείτε να κρύψετε τα αποτελέσματα της στους «ιθαγενείς» της ζούγκλας σας με αυτό τον τρόπο, καραγκιόζη Καραμανλή, και θυγατέρα του…

εφιάλτη της ΑποσταCiaς. MKD (Republic of Macedonia-Република Македонија-Republika Makedonija-Δημοκρατία της Μακεδονίας), έτσι ονομάζουν τα Σκόπια και βγείτε ανοιχτά να το πείτε. Σταματήστε την γελοιοποίηση και κοροϊδία του ελληνικού λαού! Σε όλο τον κόσμο βλέπουν στην τηλεόραση να παίζει η Μακεδονία με την Ελλάδα κι εμείς στην Ελλάδα βλέπουμε ένα μαύρο (ή λευκό) τετραγωνάκι λογοκρισίας! και κάλυψης της αποτυχημένης και προδοτικής εξωτερικής πολιτικής σας.
Η αλήθεια είναι επαναστατική και έτσι, με φασιστικές λογοκρισίες, δεν μπορείτε να κρύψετε τη βρωμιά σας και την υπακοή στις ΗΠΑ!
Με μεθόδους γκεμπαιλίστικης προπαγάνδας και απόκρυψης της αλήθειας δεν λυτρώνεστε από την τυφλή σας υπακοή στις ΗΠΑ, ούτε λυτρώνετε την προδοτική δεξιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...