Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Και οι οικολόγοι του χέρι-χέρι στο «μακεδονικό κόλπο»


Για να καταλάβουμε κύριε Καρατζαφέρη: Εσείς θέλατε να συνεργαστείτε με τους Οικολόγους Ελλάδας του Παπανικόλα. Μιλήσατε δηλαδή με τον Παπανικόλα και τα βρήκατε. Δηλαδή σε τι τα βρήκατε; Τα βρήκατε π.χ στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων; Γιατί αν δεν το ξέρετε, που το ξέρετε αλλά δεν λέτε τίποτα μπας και πάρετε 4.000 ψήφους των οικολόγων Ελλάδας, ο Παπανικόλας στις δημοτικές εκλογές είχε συνεργαστεί με τους οικολόγους Πράσινους που λένε ότι" το όνομα των Σκοπίων πρέπει να είναι 'Μακεδονία', αφού δεν υπήρχαν Έλληνες στην Μακεδονία, και αν τα Σκόπια ονομαστούν 'Μακεδονία' η περιφέρεια της Μακεδονίας (εννοούν την Ελλαδική Μακεδονία) θα γίνει γνωστή σ' όλο τον κόσμο..." Από τέτοιους "Ελληνάρες" ΣΩΘΗΚΑΜΕ!
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάζοντας την καταχώρηση σας με τίτλο “Και οι οικολόγοι του χέρι-χέρι στο «μακεδονικό κόλπο»” της 26-9-2009 [http://ixnos.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html] ,
αντιγράφω από την εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” της 24-2-2009 [http://archive.enet.gr/online/online_hprint?q=%CF%C9%CA%CF%CB%CF%C3%C9%CA%C7+%C1%C8%C7%CD%C1&a=&id=28288964] =
6 χρόνων και μερικών εβδομάδων...
Το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος έγινε τον Δεκέμβριο του 2002. Τότε προέκυψε η ονομασία «Οικολόγοι Πράσινοι».
* Τον Ιούνιο του 2004 κατέβηκαν στις Ευρωεκλογές, συγκεντρώνοντας ποσοστό 0,67%.
* Τον Οκτώβριο του 2006 συμμετείχαν στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές και συνεργάστηκαν με τοπικά ψηφοδέλτια. Μόνο στη Θεσσαλονίκη υπήρχε αυτόνομο ψηφοδέλτιο, με την επωνυμία «Οικολογική αλληλεγγύη» (συγκεντρώνοντας 4,6% βγήκαν δύο νομαρχιακοί σύμβουλοι). Στην Αθήνα κατέβηκαν επίσης χωρίς συνεργασίες ως «Οικολογική Αθήνα», κερδίζοντας ποσοστό 1,4%.
* Τον Σεπτέμβριο του 2007 στις εθνικές εκλογές πήραν 75.502 ψήφους (1,05%) και ήταν το 6ο στη σειρά κόμμα (πρώτο εξωκοινοβουλευτικό) , και

αντιγράφω από την εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” της 28-9-2006
[http://archive.enet.gr/online/online_hprint?q=%CF%C9%CA%CF%CB%CF%C3%C9%CA%C7+%C1%C8%C7%CD%C1&a=&id=58753268] =
Ποιους στηρίζουν οι «Οικολόγοι - Πράσινοι»
Τις επιλογές του για τρεις από τους μεγάλους δήμους και τις αντίστοιχες νομαρχίες ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Οικολόγοι-Πράσινοι».
Έτσι, στο Δήμο Αθηναίων στηρίζει το συνδυασμό «Οικολογική Αθήνα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Κρομμύδα, ενώ στο Δήμο Πειραιά συμμετέχει στο «Λιμάνι της Αγωνίας», με υποψήφιο δήμαρχο τον Θοδωρή Δρίτσα. Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη στηρίζει για τη Νομαρχία την υποψηφιότητα του Μιχάλη Τρεμόπουλου, του συνδυασμού «Οικολογία - Αλληλεγγύη», και για το δήμο τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη με το συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη».


Έχετε (και πάλι) λαθεμένη πληροφόρηση ;
ή κάνετε (και πάλι) σκόπιμη παραπληροφόρηση ;;;

Μήπως να ζητούσατε (άλλη) μια συγγνώμη από τους αναγνώστες για την παραπληροφόρηση ;;;

Και μήπως οφείλετε μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ στον Καρατζαφέρη-ΛΑ.Ο.Σ. και στο πολιτικό κόμμα “Οικολόγοι Ελλάδας- Κ.Παπανικόλας- Πολιτική Κάθαρση” !!!


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Δικηγόρος
Κινητό τηλέφωνο 6939080879

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...