Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Χάκερς έβγαλαν ένα κομμάτι της «σαπίλας» στο διαδίκτυο



Έλληνες χάκερ χτύπησαν όλο το φάσμα των καλλιτεχνών και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στα χέρια τους τα συμβόλαια επιχειρηματιών, καλλιτεχνών αλλά και φωτογραφίες από το πόσα παίρνουν όλοι μέχρι το τι κάνουν! Είναι η πρώτη φορά που κάποιοι χάκερ μπαίνουν στα δεδομένα εταιρειών και αρπάζουν ότι βρούνε μπροστά τους! Επιτέλους να "χτυπηθεί" το χαζοσύστημα της βίζιτας και της χλιδής. Μόνο όσοι αξίζουν να μείνουν στον χώρο.
Η αγορά μόλις έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε: την «αποκλειστικότητα» της γνώσης. Πόσα πληρώνει και ποιους. Τώρα γνωρίζουν όλοι μέχρι πού «μασάνε» αυτοί που τα σκάνε και μέχρι πού φτάνει ο ίσκιος όσων τα παίρνουν. Το Hack 4 Fame Hacking Group είναι ένα κίνημα αγανακτισμένων πολιτών το οποίο αντιτίθεται σε οποιοδήποτε είδος κοροϊδίας. Είτε αυτή προέρχεται από τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, είτε από δημοσιογράφους που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δήθεν επιχειρηματίες, εφοπλιστές-"βαποράκια", celebrities -ξαπλωτούς και μη- και όλους όσους ακόμα πιστεύουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ μασάει κουτόχορτο. Πάψτε όλοι εσείς να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που……


Έλληνες χάκερ χτύπησαν όλο το φάσμα των καλλιτεχνών και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στα χέρια τους τα συμβόλαια επιχειρηματιών, καλλιτεχνών αλλά και φωτογραφίες από το πόσα παίρνουν όλοι μέχρι το τι κάνουν! Είναι η πρώτη φορά που κάποιοι χάκερ μπαίνουν στα δεδομένα εταιρειών και αρπάζουν ότι βρούνε μπροστά τους! Επιτέλους να "χτυπηθεί" το χαζοσύστημα της βίζιτας και της χλιδής. Μόνο όσοι αξίζουν να μείνουν στον χώρο.
Η αγορά μόλις έχασε ό,τι πολυτιμότερο είχε: την «αποκλειστικότητα» της γνώσης. Πόσα πληρώνει και ποιους. Τώρα γνωρίζουν όλοι μέχρι πού «μασάνε» αυτοί που τα σκάνε και μέχρι πού φτάνει ο ίσκιος όσων τα παίρνουν. Το μάτι, όπως ήταν φυσικό, έπεσε πρώτα στα συμβόλαια και τις απολαβές των διασημοτήτων, τις υποχρεώσεις των διασήμων .Νατάσα Θεοδωρίδου, Άντζελα Δημητρίου και Καίτη Γαρμπή είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που χτύπησαν οι χάκερς. Ονόματα της εγχώριας showbiz. Αναφέρονται ενδεικτικά οι ακόλουθοι: Αντώνης Πασχαλίδης (Ρέμος), Κυριακή Παπαδοπούλου (Μαρινέλλα), Άννα Βίσση, Γιώργος Αλκαίος, Καίτη Γαρμπή, Ναταλία Γερμανού, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιώργος Θεοφάνους, Πάνος και Χάρης Κατσιμίχας, Έλλη Κοκκίνου, Λάμπης Λιβιεράτος, Νότης Μαυρουδής, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ελενα Παπαρίζου, Ελισάβετ (Ελλη) Πασπαλά, Μίμης Πλέσσας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Ρασούλης, Διονύσης Σχοινάς, Πασχάλης Τερζής, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Τσάπρα Νικολέτα (Αρλέτα), Μάριος Φραγκούλης, Σάννυ Μπαλτζή, Ευαγγελία Δρούτσα, Αγγελική Κιουρτσάκη (Αντζελα Δημητρίου), Αναστασία Θεοδωρίδου (Νατάσα), Λευτέρης Παγκοζίδης (Πανταζής), Νίνα Λοτσάρη.

Δεν είναι μόνο αυτά αφού...

έκαναν καλή δουλειά και ξεκατίνιασαν το σύστημα της χλιδής και του glamourous society.

Λέγονται Hacker 4 fame και προς το τέλος του μακροσκελούς μηνύματός παρέπεμπαν σε ένα link, ένα σύνδεσμο που οδηγούσε σε υπολογιστικό δίκτυο του εξωτερικού το οποίο φιλοξενεί δωρεάν (και ανωνύμως) τα αρχεία που του εμπιστεύονται χρήστες απ' όλο τον κόσμο. Κατεβάζοντας τα δεκάδες μεγκαμπάιτ με τα «καυτά» δεδομένα, αρχίζουν οι αποκαλύψεις! Δεκάδες κείμενα, σκαναρισμένα έγγραφα, φωτογραφίες, Excel files, pdf files και δεν συμμαζεύεται. Οι χάκερ έκαναν την «μπάζα» του αιώνα και μοιράζονται τα πληροφοριακά λάφυρα με όλους.
Το Hack 4 Fame Hacking Group είναι ένα κίνημα αγανακτισμένων πολιτών το οποίο αντιτίθεται σε οποιοδήποτε είδος κοροϊδίας. Είτε αυτή προέρχεται από τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε, είτε από δημοσιογράφους που μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δήθεν επιχειρηματίες, εφοπλιστές-"βαποράκια", celebrities -ξαπλωτούς και μη- και όλους όσους ακόμα πιστεύουν ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ μασάει κουτόχορτο.

Πάψτε όλοι εσείς να παραμυθιάζετε τον κόσμο και να αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που γίνεται ένα σκάνδαλο, λες και δεν το γνωρίζατε...

Υποστηρίζουμε:
-Tις διαδικτυακές κοινότητες και αντιτιθέμεθα στην αήθη χρήση τους από celebrities για εξυπηρέτηση των πάσει φύσεως αναγκών τους (βλ. σεξουαλικών).

-Οποιαδήποτε ελεύθερη φωνή του διαδικτύου -blogs, websites, κ.α. Ιδιαίτερα στηρίζουμε blogs που έχουν πέσει θύματα ηλεκτρονικής φίμωσης από συμφέροντα μεγαλοσχημόνων όπως troktiko, nonews-news κ.λ.π. (ΌΞΩ zougla απ'την παράγκα)

-Την έκφραση της πλήρους ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε όλες τις εκφάνσεις του δημόσιου βίου που τεχνηέντως και εσκεμμένα προσπαθούν να αποκρύψουν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαρίων & μεγαλοεκδοτών.
Σε μια σύγχρονη εποχή που τα πάντα και οι πάντες επικοινωνούν μέσω του διαδικτύου, από τον πιο φτωχό μέχρι τον πιο πλούσιο, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος θα ήταν να μάθει όλος ο κόσμος τί κομπίνες κάνει, πόσα βγάζει, αν κλέβει την εφορία και το ελληνικό δημόσιο, τι συμβόλαια έχει, αν έχει αποκαλυπτικές φωτογραφίες με παράνομους δεσμούς, ποιές είναι οι επαφές του, οι συνεργάτες του, αν βάζει τον σύρτη στην πόρτα....και πληροφορίες ακόμα που δεν φαντάζεστε....

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη πολλά...αλλά δεν θα σας πάμε κατευθείαν στα βαθειά. Σε μια σειρά επεισοδίων θα παρουσιάσουμε πολλά και για πολλούς.

Οποιοσδήποτε θελήσει να αντιπαρατεθεί με εμάς θα μας βρει μπροστά του... και θα έρθει μια ώρα αρχύτερα η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.


1. Intro

Η ξύλινη γλώσσα ταιριάζει στους πολιτικούς, στους δημοσιοκάφρους και στους δήθεν -κατευθείαν στο θέμα λοιπόν. Δυστυχώς για εσάς, ευτυχώς για τον ΕΛΛΗΝΑ ήρθε η ώρα.

Η ώρα της αποκάλυψης, η ώρα για ξεβράκωμα, η ώρα του ξεμπροστιάσματος. Ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τα πάντα μαζί σας.

Μπορείτε να μας αποκαλείτε φαντάσματα. Φαντάσματα της νύχτας που προτιμούν να περνάνε 24 ώρες τη μέρα στον υπολογιστή ή όπως συνήθως λέτε σε έναν εικονικό κόσμο.
Ε λοιπόν...χάχα...ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο δικό σας κόσμο...
Όχι, δε συμβαίνουν μόνο στις ταινίες αυτά. Και ναι, είμαστε παντού και δεν το ξέρετε. Μετά τη δουλειά ανοίγοντας το facebook, σπίτι δουλεύοντας (που λέει ο λόγος) στον υπολογιστή ναι είμαστε εκεί. Μάλλον είμαστε ΚΑΙ εκεί. Είμαστε παρόντες όταν κάνετε sex στο κρεβάτι ή στον καναπέ ή και στο τζάκι. Σας ακούμε και σας βλέπουμε, κάθε μέρα και κάθε ώρα... Τρελαινόμαστε να μαθαίνουμε λεπτομέρειες από τα sms σας.

Σας ακούμε στα meeting που κάνετε στις τεράστιες αίθουσες. Ξέρουμε για τα μεγαλεπήβολα επιχειρηματικά σας σχεδία, τα μαύρα ταμεία, τις κόκες, τα όπλα, το ξέπλυμα....

Ένα λεπτό...ξεφύγαμε...

Ποιός ασχολείται σε αυτή τη χώρα με το τι κάνουν οι αθλητές και τα μοντέλα στην ιδιωτική τους ζωή, τι κάνουν οι αξιοπρεπέστατοι πολιτικοί στα κρεβάτια τους και που πήγαν οι celebrities διακοπές το καλοκαίρι... Η απάντηση είναι προφανής: ΟΛΟΙ. Και αφού αυτό σας ενδιαφέρει, με αυτό θα ξεκινήσουμε...
Το αρχείο που θα βρείτε εδώ:

περιέχει ένα δείγμα από ιδιωτικές φωτογραφίες και υλικό μερικών ελλήνων καλλιτεχνών, τεράστιες λίστες με prive αριθμούς κινητών της High και glamour society, συμβόλαια τραγουδιστών, συμβόλαια ποδοσφαιριστών, στοιχεία από μεγάλες δισκογραφικές...
2. Episode I.rar - Ποιους εκθέτουμε


Υπόθεση Ι - Συμβόλαια καλλιτεχνών (ακούει το ΣΔΟΕ???).

3670.pdf
Προκαταβολές καλλιτεχνών
REAL NEWS. ΕΞΩΔΙΚΟ. pdf
REAL NEWS JACKSON. pdf
REAL NEWS MICHAEL. pdf
ΛΟΤΣΑΡΗ.doc
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΙΩΡΚΑΣ.doc
ΡΕΜΟΣ-ΚΥΒΕΛΟΣ.doc
REPERTOIRE UPDATE 2009.xls
XREI.KALLITEXNON.xls
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ MNGNT RIGHTS 2009.xls
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.xls

Υπόθεση II - Ολυμπιακός - H4f : 0 - 1

Φάκελος: BELLUSCHI_ FERNANDO_DANIEL
Φάκελος: BRAVO SANFELIX_RAUL
Φάκελος: DE JESUS GERALDO_LEONARDO
Φάκελος: GALLETTI_LUCIANO_MARTIN
Φάκελος: GKALITSIOS_GIORGOS
KOKKALIS_CITIBANK.doc
08-06-30_ΥΠΟΛΟΙΠΑ_ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ.xls
ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ.xls
Υπόθεση ΙΙΙ - Πλούσιοι και Διάσημοι (αλλά την έκατσαν)- Rich & famous (but hacked)
Φάκελο: Contacts
Φάκελος: Plano
Φάκελος: Proposals
a.jpg: Λίστα διευθυντών, μαντέψτε ποιοι παίρνουν τα δωράκια τους για να γράψουν τον καλό τον λόγο.


Ένθετο -[H4f GAME - Guess WHO]-


Private Photos (Όπως λέμε Private castings)


IMAGE0046.jpg : Ναύτες βγήκαν στη στεριά...
IMAGE0050.jpg : Καλησπέρα ! ένα κ*** ! Σε ποιον ανήκει άραγε.. ?
IMAGE0051.jpg : Δεύτερη ευκαιρία να το βρείτε..
IMAGE0079.jpg : Σηκωθείτε όλοι τώρα από ντιβάνια καρέκλες καναπέδες.. γιατί είναι ο..
P1010005.jpg
P1010009.jpg
P1010153.jpg
P1010165.jpg
P4140155.jpg : Ποιο είναι αυτό μωρέ ? ποιο ? όλο ναζί και χαρά...
P4150185.jpg
P4150191.jpg : Smileee you've just got HACKED.
P4150215.jpg
P4160186.jpg
P4160199.jpg
P4160238.jpg
P4170209.jpg
Pz.jpg
RFH.txt : Μην το χάσετε: Rich, famous & hacked list. Δεχόμαστε να βγάλουμε
και τα sms εκτός από τους αριθμούς των κινητών κατά παραγγελία και μόνο
3. Cumments
Όσοι δεν είδατε τα στοιχεία σας σε αυτό το τεύχος, μην ανησυχείτε μπορεί να είστε στο επόμενο.
Αν δεν είστε και στο επόμενο τεύχος αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα.
Σημαίνει ότι θαυμάζουμε τα κατορθώματα σας και των φίλων σας, αναμένοντας την ώρα .
...stay tunned.
4. Outro
Πάρτε το χαμπάρι, είμαστε παντού. Στους υπολογιστές σας, στα κινητά σας, στα ψεύτο-trendy-iphones σας, στα xbox... στο σπίτι σας...σας βλέπουμε, σας ακούμε και ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ.

Η ώρα σχεδόν 6 το πρωί, βγήκε ο ήλιος, ώρα να κρυφτούμε...ΕΣΕΙΣ όμως δεν πρόκειται να κρυφτείτε ποτέ. Και ξέρετε γιατί? Γιατί πάντα θα είμαστε πολλά βήματα μπροστά από εσάς και θα παρακολουθούμε μέρα-νύχτα τις βρωμιές σας.


6:05: Κάθε πράγμα στον καιρό του, περιμένετε το δεύτερο τεύχος (αφιερωμένο με αγάπη στα media)
Ως τότε, πάρτε τηλέφωνο τον Μάκη και πείτε του οτι ξέρουμε για το... χαχαχα, ας μείνουμε εδώ.

Πρώτο επεισόδιο, celebs, enjoy.


Hack 4 Fame. We are Watching.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...