Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Ακόμα δεν ανάρρωσε από την γρίπη και έπιασε τον…. ΒΗΧΑ.



Εξιτήριο πήρε σήμερα στις εννέα το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία για….. γρίπη στο «Ερρίκος Ντυνάν». Στο πολιτικό της γραφείο, η κ. Μπακογιάννη θα επανέλθει άμεσα για τον προεκλογικό αγώνα, ωστόσο η παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας της δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για …….τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Αμέσως μόλις εξήλθε «βιάστηκε» να κάνει και δηλώσεις για τον Βγενοπουλο. Η δήλωση της είναι η εξής . «Με την σημερινή του δήλωση ο κ. Βγενόπουλος συνεχίζει την αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεσή του εναντίον μου. Προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να με εμπλέξει σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο είναι προφανές ότι δεν έχω θέση.»Ο κύριος Βγενόπουλος είναι εκπρόσωπος ισχυρών ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι του. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν.»Το Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε από την πρώτη στιγμή αναλυτικά στα θέματα της αρμοδιότητας του. Έδρασε με απόλυτη διαφάνεια και εν γνώσει όλων των εμπλεκομένων φορέων και εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Ολυμπιακής Αεροπορίας.» Ο κύριος Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο το οποίο να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς του. Πετάει λάσπη. Θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη» καταλήγει η κυρία Μπακογιάννη.

Σιγά ρε ΝΤΟΡΑ θα σε πιάσει βήχας από την σύγχυση. Ασφαλώς και δεν μπορεί να σε εκβιάσει κανένας .Τους έχεις όλους στο χέρι – χέρι, αλλιώς…. τι κόρη του Μητσοτάκη θα ήσουν. Όσο για την «διαφάνεια»; Μια ζωή για την «διαφάνεια» αγωνίζεσαι. Το ξέρουν όλοι ότι αυτό είναι…. η σημαία της «οικογένειας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θάψανε την Ολυμπιακή για να τα βγάλει χοντρά ο εκλεκτός Βασιλάκης και τώρα εξεγείρεται η διάδοχος της οικογένειας για τις καταγγελίες. Πιστεύει κανένας ότι δεν ήταν σχεδιασμένο?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...