Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Έσκασε η “φούσκα” του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ τώρα;



Βασιζόμενο στις ελλείψεις των ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε ο Ν. Ζαγοριανός, το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας δικαιώνει τον Μιχάλη Χριστοφοράκου και αποφαίνεται κατά της έκδοσής του στην Ελλάδα. Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο στην Καρλσρούη έκανε δεκτή την προσφυγή του κατά της απόφασης του Εφετείου του Μονάχου που όριζε την έκδοσή του M. Χριστοφοράκου. Οι δικαστές έκαναν δεκτό τον ισχυρισμό του ότι τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται στην Ελλάδα έχουν παραγραφεί σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι συνήγοροι του Χριστοφοράκου έκαναν λόγο για…..

«πλήρη δικαίωση» και «νίκη εφ’ όλης της ύλης». Οι πιθανότητες να ευοδωθεί το δεύτερο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μιχ. Χριστοφοράκου --που έχει εισαχθεί στο Εφετείο του Μονάχου- είναι πλέον μηδενικές. Από τη στιγμή που απέτυχε η έκδοση με βάση το πρώτο ένταλμα που ήταν και το ισχυρό χαρτί, είναι απίθανο να γίνει με το δεύτερο ένταλμα,

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.

«πλήρη δικαίωση» και «νίκη εφ’ όλης της ύλης». Οι πιθανότητες να ευοδωθεί το δεύτερο ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μιχ. Χριστοφοράκου --που έχει εισαχθεί στο Εφετείο του Μονάχου- είναι πλέον μηδενικές. Από τη στιγμή που απέτυχε η έκδοση με βάση το πρώτο ένταλμα που ήταν και το ισχυρό χαρτί, είναι απίθανο να γίνει με το δεύτερο ένταλμα,Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...