Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Τι πραγματικά συμβαίνει με τα 20χρονα παιδαρέλια»;



Νωρίς το πρωί οι τέσσερις, οδηγήθηκαν ενώπιον της κ. Ράικου, η οποία έχει εκδώσει διάταξη για την δημοσιοποίηση των ονομάτων των κατηγορουμένων αλλά και των προσώπων τους.
Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Χατζημιχελάκη, Εμμανουήλ Γιόσπα, Μυρτώ Παντέλογλου και Παναγιώτη Μασούρα, όλοι ηλικία 20 έως 21 ετών. Η «τρομοκράτισσα» Μυρτώ Παντέλογλου είχε σχέση με τον Μάνο Γιόσπα και κοιμόντουσαν στο ίδιο σπίτι κάτω από την μητέρα του φερόμενου τρομοκράτη Γιόσπα που σπουδαζε στην σχολή "Βακαλο" και έκανε τις γραφιστικές Εφαρμογές ( graphic design ) και την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου ( interior design ).
Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι φοιτήτρια και σπουδάζει στο Λονδίνο ενώ μένει στο Παλαιό Ψυχικό. Ο 27χρονος Αλβανός Μπολάνο (αδερφός του καταζητούμενου Νταμιάνο) φέρεται -σύμφωνα με τις αρχές - ότι είναι ο άνθρωπος που …..


έφερνε λαθραία τα όπλα και τις ρουκέτες από τα σύνορα με δική του ομάδα και προμήθευε τρομοκρατικές οργανώσεις και μέλη του "Επαναστατικού αγώνα"! Η αντιαρματική ρουκέτα RPG που χτύπησε την "Αμερικανική Πρεσβεία" είναι από τον Μπολάνο σύμφωνα με τις αρχές όπως και άλλα όπλα που ήρθαν στα χέρια τρομοκρατικών ομάδων. Κατά το τρωκτικό είχε δοθεί εισαγγελική εντολή να συλληφθούν έξι άτομα που αναζητούνταν από την αστυνομία ως ύποπτοι για την υπόθεση της τρομοκρατίας.
Τα ονόματα των έξι ήταν: Γεώργιος και Παναγιώτης... Νικολόπουλος, Νταμιάνο Μπαλάνο
Γιώργος Καραγιαννίδης, Ελένη Κοντοπούλου, Κωνσταντίνα Καρακατσάνη. Τώρα το τι συνέβη και παρουσιάζονται άλλοι κατηγορούμενοι θα φανεί στην πορεία…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...