Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Μίλησαν τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ του μαξίμου πάλι ΣΕΝΑΡΙΑ


Από το http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Ο Πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια ν αξιοποιήσει τον αιφνιδιασμό της Ιπποκράτους από το όψιμο ενδιαφέρον των Συνταγματολόγων για το Σύνταγμα, επισπεύδει τον ανασχηματισμό.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού", οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θ ανακοινωθούν το Σάββατο το πρωί-ώστε να τις προλάβει μόνο η "ΑΥΡΙΑΝΗ" της Κυριακής-η μοναδική φιλική προς τη ΝΔ, εφημερίδα. Πριν λίγο το Βαθύ Λαρύγγι του Μαξίμου, μας έδωσε μια γεύση των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα. Εχουμε και λέμε: Γιώργος Σουφλιάς στο Υπ. Εσωτερικών. Προκόπης Παυλόπουλος στο Εθνικής Άμυνας. Αντώνης Σαμαράς στο Υπ. Εξωτερικών. Ντόρα Μπακογιάννη στο Οικονομικών. Κυριάκος Μητσοτάκης στο Πολιτισμού. Μιχάλης Λιάπης στο ΥΠΕΧΩΔΕ. Βαγγέλης Μειμαράκης Γραμματέας του κόμματος. Λευτέρης Ζαγορίτης στο υπ. Απασχόλησης. Κώστας Μαρκόπουλος στο Μεταφορών. Μανώλης Κεφαλογιάννης στο Τουρισμού. Ο Δημ. Αβραμόπουλος παραμένει στο Υγείας, η Πετραλιά πάει σπίτι της...

Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ρώτησαν τον Καρατζαφέρη εάν συμφωνεί; άλλα είπε με τον Σιουφα και τον λυκουρετζο χθες. Κατ αρχήν ο Κεφαλογιάννης δεν έχει καμία ελπίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...