Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Σε ποιον θέλεις να κάνεις αβάντα ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ;


Κατονομάζουν τον υπουργό Μεταφορών Στυλανίδη και δύο βουλευτές της κυβέρνησης.
Μετά την οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος για την τροπολογία «σκάνδαλο» όπως την χαρακτηρίζουν για την αλλαγή του πρόσφατου νόμου για την οδική βοήθεια , με στόχο να ευνοηθεί εταιρία οδικής βοήθειας που προέρχεται από την περιοχή της Βόρειας Ελλάδος (που εκλέγονται ο υπουργός και ο ένας βουλευτής), πέντε ασφαλιστικές εταιρίες εξέδωσαν χθες κοινή ανακοίνωση. Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι πέντε είναι θυγατρικές πολυεθνικών ομίλων γεγονός που δείχνει ότι η υπόθεση θα πάρει διαστάσεις και εκτός Ελλάδος με ότι σημαίνει αυτό για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα η ανακοίνωση που υπογράφουν οι εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου οδικής βοήθειας S.B.A.I. MONDIAL ASSISTANCE ,INTERAMERICAN ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, MAPFRE ASISTENCIA, INTER PARTNER ASSISTANCE, EUROP ASSISTANCE , έχει ως εξής:

«Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε, ότι προωθείται προς άμεση ψήφιση τροπολογία από το θερινό τμήμα της Βουλής την οποία υπογράφουν οι βουλευτές της Ν.Δ. κ.κ. Καραμάριος, Φωτιάδης και Ρεγκούζας και απεδέχθη ο Υπουργός Μεταφορών κ. Στυλιανίδης, με την οποία επιχειρείται ανατροπή του πρόσφατα εφαρμοσθέντος νόμου για την οδική βοήθεια 3651/2008.

Με την προτεινόμενη σκανδαλώδη ρύθμιση, η οποία έρχεται αιφνιδιαστικά προς άμεση ψήφιση χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση ούτε καν ενημέρωση των άμεσα θιγομένων ασφαλιστικών επιχειρήσεων και συνεργατών, προωθούνται χωρίς κανένα πρόσχημα συγκεκριμένα συμφέροντα, δημιουργώντας μονοπώλιο σε αντίθεση με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για άμεση κατάργηση των κλειστών επαγγελμάτων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΙΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΑΒΑΝΤΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ.ΑΝ ΕΠΡΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

εχω στειλη σχολιο και περιμενω να αναρτηθη . δεν σας βολευει?.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...