Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Συνεχίζει την «αποστολή» του ο ψευτο-βουλευτής ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Αναγορεύθηκε πριν από λίγες ημέρες βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, μετά την εκλογή του Αθ. Πλεύρη στην Ευρωβουλή. Είναι ο πρώτος διπλωμάτης που καταλαμβάνει αιρετή θέση στην ελληνική Βουλή. Ο πρέσβης Γεώργιος Γεωργίου στην πρώτη συνέντευξή του που παραχώρησε στην «Α.τ.Κ.», μετά την είσοδό του στο Κοινοβούλιο, μιλάει για τις προτεραιότητες του κόμματος μετά το θετικό για το κόμμα του αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. (Τι κάνει ο άνθρωπος για να μας πείσει ότι είναι αιρετός .Πάρε την απάντηση δοτέ βουλευτά)
Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει το πολιτικό γίγνεσθαι, τονίζοντας ότι τα χρόνια που πέρασαν από τη Μεταπολίτευση και μετά, σταδιακά, διαλύθηκε ο «ηθικός ιστός» της ελληνικής κοινωνίας, γεγονός που αποδίδει στη διαρκή ατιμωρησία των ενόχων, η οποία με τη σειρά της έχει επηρεάσει το «φρόνημα» του ελληνικού λαού που έχει πάψει να αντιδρά.
Σημειώνει ότι το φαινόμενο αυτό επιτείνεται και από άλλους παράγοντες, όπως η λαθρομετανάστευση, προτείνοντας την υιοθέτηση «ποσόστωσης», η κατάσταση της οικονομίας, ο νεποτισμός στην πολιτική και η καλλιέργεια του προτύπου του καταφερτζή που έχει διαπεράσει την κοινωνία.
Στα εθνικά θέματα εμφανίζεται απαισιόδοξος τόσο για το Σκοπιανό όσο και για το Κυπριακό, ενώ τάσσεται ανοικτά κατά της εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη.

–Ως διπλωμάτης πώς κρίνετε τους χειρισμούς μας στο Σκοπιανό;

«Έχουμε συνεχή υποχώρηση στα Σκοπιανά. Το χάσαμε το παιχνίδι. Και το λέω αυτό ως πρέσβης, όχι ως πολιτικός και μου το περνάνε με χαμόγελο το ότι ένα αεροπλανάκι θα έρθει. Τι και αν γράφει Μακεδονία; Αποτελεί de jure αναγνώριση. Είμαι στο δεύτερο τμήμα και θα ζητήσω τα χαρτιά. Να δω μεταξύ των Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας Ελλάδος και Σκοπίων τι γράφουν τα χαρτιά με τα οποία δώσαμε άδεια να προσγειωθεί στην Κέρκυρα το αεροπλάνο».

Η “ενδιαφέρουσα” συνέντευξή του εδώ

Εμείς θα του υπενθυμίσουμε το προηγούμενο αναπάντητο ποστ. Στον μονόλογο και στις στημένες συνεντεύξεις είναι μανούλα ο ΠΡΕΣΒΗΣ. Στα δύσκολα ερωτήματα όμως μούγγα που λένε. Άλλα λόγια .Έχεις τον πολιτικό ανδρισμό να απαντήσεις σε αυτά Κύριε διορισμένε ψευτο- βουλευτή;To να προσπαθείς να περάσεις το ΑΙΡΕΤΟΣ μέσω συνεντεύξεων σε «φίλια» Μ.Μ.Ε δεν λέει τίποτα.

Για τον ανθέλληνα υπερπατριώτη του ΛΑΟΣ Γεωργίου.

Τώρα αποδεικνύεται αυτό που φωνάζαμε. Δεν ήταν εκ παραδρομής η αναφορά του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τα ΣΚΟΠΙΑ στην ευρωβουλή από τον υπερπατριώτη του ΛΑΟΣ και δοτό βουλευτή ΓΕΩΡΓΙΟΥ,(Βλέπε εδώ) αλλά σκόπιμη και εσκεμμένη ανθελληνική ενέργεια. Τώρα αφού φρόντισαν τα αφεντικά του και τον έβαλαν από την πίσω πόρτα στην βουλή έρχεται να αποτελειώσει το έργο του. Πρέπει οπωσδήποτε να μας περάσει την ιδέα της χαμένης υπόθεσης για το σκοπιανό. (Λέει στον σημερινό Ε.Κ το σκοπιανό το έχουμε χάσει).Χαμένος είσαι εσύ κύριε ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στην διαπλοκή. Εάν ήταν όλοι οι έλληνες σαν και εσένα θα ήταν η χώρα μόνο ο Πελοπόννησος. Δεν φτάνει τα όσα έκανες στην Ευρώπη ; Πότε θα δώσεις των κατάλογο των υπαλλήλων που είχες ως βοηθούς; ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΤΕ. Θέλεις να μεταφέρεις και εδώ την ανθελληνική νοοτροπία και τακτική σου; Δεν σου φτάνει που σε διόρισαν στην ελληνική βουλή ΠΑΡΑΝΟΜΑ οι πάτρωνες σου; Επειδή δεν υπάρχει κάποιος υποψήφιος του τωρινού ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ να κάνει ένσταση ακύρωσης της υποψηφιότητας ΠΛΕΥΡΗ ως εξόφθαλμα παράνομη και αντιευρωπαϊκή, (βλέπε εδώ,) μας το παίζεις βουλευτής; Είσαι κύριε ΓΕΩΡΓΙΟΥ ψευτοβουλευτής και ανάξιος του αξιώματος που κατέχεις . Μια ζωή ,δοτός, και διορισμένος από τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ και όχι μόνο πάτρωνες σου σε εντεταλμένη αποστολή αποπροσανατολισμού των πολιτών για τα εθνικά θέματα και όχι μόνο. Το μεγαλύτερο σου κατόρθωμα ήταν που έλεγες ότι καλυτέρα 4% και στο παιχνίδι ,παρά 10% και εκτός. Και δυστυχώς την πέρασες αυτή την νοοτροπία σε πολλούς άσχετους πολιτικά. Από αρχηγούς με ελαστική πολιτική συνείδηση Μπορεί έδρα να αγοράσει κάποιος. Αξιοπρέπεια όμως όχι. Είναι αλήθεια, ότι για την υποψηφιότητα σου ως ευρωβουλευτής κατέβαλες στο «ταμείο» του ΑΡΧΗΓΟΥ, ένα ΜΕΓΑΛΟ χρηματικό ποσόν; ΝΑΙ η ΟΧΙ; Είναι αλήθεια ότι «έχανες» τον μισθό σου στην «διαδρομή» από τις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ως ευρωβουλευτής με την μέθοδο ΡΟΝΤΟΥΛΗ; Μπορεί κάποιος σε «συνεννόηση» να κάνει οτιδήποτε για να κρατήσει την δοτή έδρα του εις βάρος συνυποψήφιων του; Είναι πολιτική εντιμότητα αυτό; Υπήρχε συμφωνία για μόνο έξη μήνες θητεία εκ μέρους σου και μετά αλλαγή με τον επόμενο της λίστας; ΝΑΙ η ΟΧΙ;. Όλα αυτά και άλλα τα γνωρίζουν πολλοί του χώρου. Δεν μπορείς πλέον ένα πράγμα. Να έχεις τον σεβασμό και την αποδοχή από ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ,και άτομα του χώρου που υποτίθεται ότι υπηρετείς , και που έμαθαν έστω και αργά τις «υπόγειες διαδρομές» σου. ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ,



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.ΧΑΧΑΧΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ?ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΛΠ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...