Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Δεν υπάρχουν άγγελοι κι ας λένε.


Κωνσταντινούπολη: Αποκαλύφθηκε ψηφιδωτό αγγέλου στην Αγία Σοφία

Την παράσταση ενός αγγέλου, η οποία ήταν καλυμμένη εδώ και 6 αιώνες έφεραν στην επιφάνεια συντηρητές στην Αγία Σοφία. Πρόκειται για ένα μοναδικής ομορφιάς ψηφιδωτό που αναπαριστά ένα Σεραφείμ. Όπως και όλες οι υπόλοιπες παραστάσεις είχε επισοβατιστεί λίγο μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης, το 1453 και τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Οι επισκέπτες του επιβλητικού βυζαντινού μνημείου -συμβόλου της Κωνσταντινούπολης θα μπορούν να βλέπουν το πρόσωπο του αγγέλου Σεραφείμ στη βάση του μεγάλου τρούλου της Αγίας Σοφίας, που καλύφθηκε λίγα χρόνια μετά την άλωση. Στόχος των συντηρητών είναι τώρα να φέρουν στην επιφάνεια και δεύτερο άγγελο.

"ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....

Η συγκλονιστική μορφή του λεγόμενου «εξαπτέρυγου Αγγέλου» της Αγία Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, εμφανίσθηκε μετά από 160 χρόνια σιωπής και απουσίας, μπροστά στα έκπληκτα και συγκινημένα βλέμματα των μελών της ομάδας αναστήλωσης του μοναδικού αυτού θρησκευτικού μνημείου.

ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΩΣΑΙΚΩΝ-ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 160 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΦΑΝΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12137021.asp?gid=229
http://www.cnnturk.com/2009/yasam/diger/07/24/kanatli.melekin.yuzu.160.yil.sonra.gorundu/536280.0/index.html

Εμφανίσθηκε ο «Εξαπτέρυγος Άγγελος» της Αγίας Σοφίας μετά από 160 χρόνια μοναξιάς

O Λιακόπουλος εδώ και τώρα δικαιώνεται .Του το είχε πει ο πατέρας στο άγιο όρος. Απομένει να πάρει σειρά ο Καρατζαφέρης και να ζητήσει από την Ε.Ε να γίνει η Κωνσταντινούπολη ελληνική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...