Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Οι μεγαλύτεροι «διαφημιστές» είναι τα Μ.Μ.Ε


Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατούνται η ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη λειτουργίας καταστήματος παροχής υπηρεσιών ευεξίας και χαλάρωσης, με την κατηγορία ότι προήγαγαν στην πορνεία δύο νεαρές γυναίκες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στη διάρκεια εφόδου που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε ότι οι δύο γυναίκες, ηλικίας 29 και 21 ετών, εκδίδονταν σε πελάτες.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η ιδιοκτήτρια του καταστήματος και η υπεύθυνη λειτουργίας φέρονται ότι προσέλαβαν με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών «μασάζ» την 29χρονη και την 21χρονη και τις προήγαγαν στην πορνεία, καθορίζοντας τις ερωτικές συναντήσεις.

Όταν οι μεγαλύτεροι έμμεσοι διαφημιστές των σωματέμπορων και της πορνείας είναι οι εφημερίδες, τι ψάχνουμε να βρούμε; Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες του πλασαρίσματος τους μέσω των υποτιθέμενων επαγγελματικών αγγελιών μασάζ, φυσιοθεραπείας, έρχομαι στον χώρο σου, η στον χώρο μου, και διάφορα άλλα γραφικά. Μπορεί να υπάρχουν και «καθαρά» επαγγελματικά στούντιο, αλλά ποιος θα ξεχωρίσει την Ήρα από το στάρι; Όταν μας βομβαρδίζουν παίζοντας με τις ψυχές των παιδιών μας τα τσοντοκαναλα, τηλεφώνησε μου να σου κάνω μου, έχω καλή «φωνάρα» πάρε με τώρα, ξαναπάρε με, και όλες αυτές τις μαλακίες του συρμού, χωρίς να μπορεί να παρέμβει κανείς λογω των τεραστίων συμφερόντων, ακόμα και ο ΟΤΕ τα παίρνει από εκεί, Το να πιάσει και μια μαλάκω η αστυνομία είναι βελόνα στα άχυρα. Μην κοροϊδευόμαστε η πουτανιά στην Ελλάδα μαζί με τα ναρκωτικά έχει αναδεχθεί σε νο 1 μπίζνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...