Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Τιμωρούν τους μη έχοντες τα πολιτικά ρεμάλια


Τσουχτερή αύξηση των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων από 50 έως και 150 ευρώ, με τον μανδύα της περιβαλλοντικής ευθύνης και ως αντιστάθμισμα κίνητρα για την απόσυρση περίπου 730.000 συμβατικών αυτοκινήτων συμβατικής τεχνολογίας, που με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 600 εκατ. ευρώ, ενέκρινε χθες η κυβερνητική επιτροπή και ανακοίνωσε στη συνέχεια ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ.

Η οικονομική πραγματικότητα

Τουλάχιστον οκτώ στις δέκα μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις έχουν επηρεαστεί σοβαρά από τις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας MARC A.E. που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ) στο διάστημα 14-15 Ιουλίου 2009. Τα σημαντικότερα προβλήματα εστιάζονται στη μείωση του τζίρου αλλά και στις καθυστερήσεις των πληρωμών από τους πελάτες τους.

Το κουφάλογο για να τιμωρήσει τους μη έχοντες μάλλον το κάνει. Δεν ξέρεις ρε ανάλγητε, πολιτικέ δούλε των εργολάβων ότι αυτοί που έχουν δέκα και δεκαπέντε χρονών αυτοκίνητο είναι άτομα που δεν τους περισσεύουν για να τα αλλάξουν και προσπαθούν να βολευτούν όπως -όπως; Τι νομίζεις ότι oλοι κλέφτες και λαμόγια σαν και εσάς είναι; Την πρώτη φορά εν μέσω κρίσης πάλι κάνατε προμοσιον στους αυτοκινητάδες για να πουλήσουν το στοκ που είχαν. Τώρα πάλι μόλις έπεσαν οι δουλειές τους ξανά πάλι αβάντα; Τι θέλετε ρε ρεμάλια επιτέλους; Μόνο ο κλάδος των αυτοκίνητων υπάρχει στην Ελλάδα; που είναι το ενδιαφέρον σας για τους υπόλοιπους που δεινοπαθούν; OΥΣΤ ΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ παρακεντέδες και πλασιέδες Των αυτοκινητοβιομηχάνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...