Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Παίζουν με την νοημοσύνη μας οι «εντολοδόχοι» μας


Θεωρείται βέβαιο το «θερμό επεισόδιο»

Το σκηνικό ενός εικονικού Περλ Χάρμπορ στο Αιγαίο περιγράφεται σε επιτελική έκθεση – σήμα κινδύνου για τη δυνητική εξέλιξη της καθημερινά κλιμακούμενης τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο, ειδικότερα στη ντε φάκτο αμφισβητούμενη ζώνη μεταξύ Φούρνων – Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου, που επί μήνες αποτελεί πεδίο εικονικών – ψηφιακών προσβολών από τους Τούρκους πιλότους.
Επί των κεντρικών σημείων της έκθεσης τελεί ενήμερος ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει δώσει εντολή για «ακαριαία αναφορά» όλων των κινήσεων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, που είναι δυνατό να επιβεβαιώσουν τις ανησυχίες του ΓΕΑ για την πιθανότητα στρατηγικής εξόδου στο Αιγαίο σχεδόν της μισής τουρκικής δύναμης σε αποστολή ή αποστολές εικονικών πληγμάτων, στο πρότυπο των καταγεγραμμένων επιχειρήσεών τους σε στοχοποιημένες ζώνες της Δωδεκανήσου.

Η Άγκυρα προετοιμάζει επεισόδιο στο Αιγαίο μέχρι τον Δεκεπενταύγουστο;

http://kostasxan.blogspot.com/2009/07/blog-post_6628.html

Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν; Mάλλον θέλουν να παίξουν με την νοημοσύνη μας? Λογικό είναι πως αφου οι τούρκοι βλέπουν ότι υπάρχει στην Ελλάδα «πολιτικό έλλειμμα», να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, αλλά δεν είναι και τόσο βλάκες διότι έχουν πολλά δικά τους θέματα ανοικτά..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...