Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Να το δούμε ποιο «σφαιρικά» ΤΟ ΘΕΜΑ τρομοκρατία;


Τις σχέσεις των δήθεν αριστερών τρομοκρατών με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες και συμφέροντα έχουν αναδείξει πολλές φορές στο παρελθόν γνωστοί δημοσιογράφοι. Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ με το ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΟΝΟΜΑ που ΜΟΝΟ Αμερικάνοι πράκτορες θα μπορούσαν να επινοήσουν, δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν οικογενειάρχη αστυνομικό για να θυμίσουν στον Καραμανλή ότι το φθινόπωρο είναι κοντά και πρέπει να ετοιμάζεται για εκλογές . Εκκρεμεί για τις Αμερικάνικες εταιρίες η ΑΚΥΡΩΣΗ των Ελληνορωσικών ενεργειακών συμφωνιών . Η ακυρώσεις αυτές είναι το αντάλλαγμα που επιθυμούν οι ΗΠΑ από τον Γιωργάκη Παπανδρέου για τη μεθόδευση της πτώσης του Καραμανλή. Για το πως πέφτουν οι ΜΗ ΥΠΑΚΟΥΕΣ στις Αμερικανικές εταιρίες νόμιμες κυβερνήσεις Στην "κατά παραγγελία" τρομοκρατία προστίθενται μερικοί προειδοποιητικοί ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ και κατά παραγγελία εμπρησμοί δασικών εκτάσεων για να ανακαλέσουμε τις μνήμες από την κόλαση της Ζαχάρως...ενώ ο περίεργος Γιάννης Μανώλης εκβιάζει τη ΝΔ για λόγους που δεν αποκαλύπτει ώστε για άλλη μία φορά ο Καραμανλής να συρθεί σε εκλογές όχι λόγω των πραγματικών καταστάσεων αλλά λόγω ενός ΣΤΗΜΕΝΟΥ και προπληρωμένου σκηνικού έντασης. Στο ΙΡΑΝ που επέλεξε ελεύθερα έναν Αντιαμερικανό ηγέτη οι ΗΠΑ στήνουν άλλη μία "επανάσταση" και τα πληρωμένα "παπαγαλάκια" σε όλη την υφήλιο αναμεταδίδουν τις ειδήσεις ΟΠΩΣ ακριβώς συμφέρουν στις ΗΠΑ. Μέχρι και ο αντίπαλος του Αχμαντινετζάντ κάλεσε τους ΙΡΑΝΟΥΣ να "ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ" ... αφήνοντας να εννοηθεί ΠΟΙΟΙ στήνουν τις επαναστάσεις και που αποσκοπούν.
Στην Ελλάδα , γνωστά παπαγαλάκια των ΗΠΑ , όπως ο ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ , φροντίζουν να μας "πείσουν" ότι ο Αχμαντινετζάντ είναι ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ (!) ενώ οι Αμερικάνοι που έριξαν δύο ατομικές βόμβες σε άμαχο πληθυσμό και φρόντισαν να πεθάνουν 1.000.000 Γιουγκοσλάβοι κι 1.000.000 Ιρακινοί είναι η ΕΥΛΟΓΙΑ αυτού του πλανήτη. Όμως η ενέργεια (πετρέλαια-αέριο) αφήνει ΚΕΡΔΗ τόσα δισεκατομμύρια δολάρια που το να βρεθούν και να συντηρούνται 3-4 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ και 5-10 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ είναι αστεία υπόθεση. Η συνέχεια του ενδιαφέροντος πόστ εδώ.


Σύσκεψη Αναρχικών Πρακτόρων της ΕΥΠ, με σύνδεσμο της Ισραηλινής Mossad, και ανδρών του παραστρατιωτικού σκέλους του ΟΥΤΣΕΚΑ αυτή την ώρα στο χώρο του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτή την Ώρα "Αναρχικών" μασόνων πρακτόρων της ΕΥΠ Με σύνδεσμο των μυστικών Ισραηλινών υπηρεσιών.

Θέμα η δημιουργία προβοκάτσιας με θύματα μουσουλμάνους, στην περίπτωση που οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν επέμβαση στον χώρο του Εφετείου που έχουν καταλάβει οι Λαθρομετανάστες, και η δημιουργία εξεγέρσεως μεγάλου μέρους των μουσουλμάνων σε όλο το λεκανοπέδιο μετά από "τυχαία" δολοφονία λαθρομετανάστη από αστυνομικό.

Μέχρι στιγμής έχει συζητηθεί η εγκατάσταση ενός μικρού αριθμού μιας μικτής ομάδας πρακτόρων από το Κλιμάκιο της Κατεχάκη και της Μοσάντ και ανδρών του Αλβανικού ΟΥΤΣΕΚΑ στο Κτίριο του Εφετείου, και η μεταφορά μεγάλου αριθμού όπλων από διάφορες μυστικές κρύπτες των Αλβανών ανταρτών δια τον αρχικό εξοπλισμό της πρώτης ομάδας κρούσης εντός του κτηρίου.

Στην σύσκεψη περνούν μέρος, εκπρόσωποι των οικολόγων πρασίνων, του Σύριζα και ομάδα συντονισμού του indymedia.

Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτή την Ώρα "Αναρχικών" μασόνων πρακτόρων της ΕΥΠ Με σύνδεσμο των μυστικών Ισραηλινών υπηρεσιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...