Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Γιατί δεν λέτε ότι μοιράσατε το αιγαίο με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ να τελειώνουμε;


Μέχρι και την πτήση των πυροσβεστικών αεροσκαφών που την περασμένη τετάρτη επιχειρούσαν στη Σάμο έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν οι Τούρκοι!

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του «Εθνους», κατά τη διάρκεια της πτήσης των δύο CL-215 που επιχειρούσαν στη Σάμο υπήρξε φραστική... παρενόχληση από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία!

Μέσω ασυρμάτου ακούστηκαν οι Τούρκοι αξιωματικοί να χαρακτηρίζουν «τουρκικό χώρο» την περιοχή που πετούσαν τα ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη!!

Η νέα αυτή τουρκική πρόκληση εντάσσεται στο κλίμα όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων που καλλιεργεί συστηματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα το στρατιωτικό κατεστημένο της Άγκυρας. Παρ' όλα αυτά η ελληνική στρατιωτική διπλωματία υπό την καθοδήγηση του ΥΠΕΞ συνεχίζει να διατηρεί ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τους Τούρκους στρατηγούς, οι οποίοι συνηθίζουν άλλα να λένε και άλλα να πράττουν...

Είναι αξιοσημείωτο δε ότι δύο μόλις εικοσιτετράωρα μετά την αμφισβήτηση της επιχείρησης που εκτελούσαν την περασμένη Τετάρτη τα ελληνικά πυροσβεστικά αεροσκάφη στη Σάμο, ο Β. Μεϊμαράκης έσπευδε στις Βρυξέλλες να εγκρίνει τη νέα δομή του ΝΑΤΟ, άρα και την εκ περιτροπής ανάληψη της διοίκησης.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=4118829

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...