Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Ρε μεγαλοψεύτες και απατεώνες. ΜΑΙΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;


ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΨΥΧΑΡΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ

Eκτός από το Βήμα "ρόμπα" έγιναν και Ελευθεροτυπία και Έθνος

ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ 4 ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣΓΕΛΟΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;

ΤΟ ΒΗΜΑ

Τον έφεραν στην Αθήνα, τον έβαλαν να συναντηθεί με τον Καραμανλή και την Μπακογιάννη, συζήτησαν για την ατζέντα των τουρκικών παραβιάσεων αφού πρώτα ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης. Στο δημοσίευμα υπάρχουν επίσης και εκτιμήσεις αλλά και περιγραφές. Το χειρότερο είναι πως ο συντάκτης του «ρεπορτάζ» προβαίνει και σε σχολιασμό, αλλά ανακοινώνει και την ατζέντα των συνομιλιών που αφορά τα σημαντικότατα θέματα της λαθρομετανάστευσης.

ΕΘΝΟΣ

Το διάτρητο και παιδιάστικο λάθος, μια γκάφα ολκής του συγκροτήματος του μεγαλονταβατζή δημοσίων έργων, του κυρ Γιώργου του Μπόμπολα, του αετού, βλέπει συνάντηση που ...δεν έγινε ποτέ στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ερντογάν να συναντιέται με τον Καραμανλή και μάλιστα να προβάλει αξιώσεις για το θέμα της Θράκης και με άκομψο τρόπο να κλιμακώνει την ένταση στο Αιγαίο. Άρες μάρες , κουκουνάρες σε ρεπορτάζ του Νίκου Μελέτη.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Σε παραπολιτικό σχόλιο του εγκυρότατου μούφα Δημήτρη Τσιόδρα, γνωστού πολιτικού συντάκτη του Μega και της Ελευθεροτυπίας γίνεται λόγος για "φορτωμένη ατζέντα" . "Επί μία ώρα (μαζί με το χρόνο που χρειάστηκε για τη μετάφραση)!τα είπαν χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Καραμανλής με τον Ερντογάν, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για τα εγκαίνια του Μουσείου". Διαβάστε στη σελ. 24 των παραπολιτικών της Ελευθεροτυπίας το ξεβράκωμα των πολιτικών συντακτών, της χειρότερης πάστας και ράτσας δημοσιογραφικών νταβάδων του επαγγέλματος. "Χρεωκοπημένοι όλοι τους, βαποράκια της ενημέρωσης, υπόδουλοι των αφεντικών τους και αθύρματα των εκδοτικών συγκροτημάτων, άνθρωποι δίχως τσίπα ντροπής. Φερέφωνα πολιτικών τζακιών, "Ζήκοι" για τα κάθε λογής θελήματα. Κατάντημα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πολιτικών συντακτών που κάνουν το αληθινό παρασκηνιακό παραπολιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...