Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ωχ? “Συμβούλεψε” ο γκαντέμης τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Διορθωτικές αλλαγές στην κυβέρνηση και κινήσεις πυγμής που θα τονώσουν το ηγετικό του προφίλ πρότεινε χθες στον Πρωθυπουργό ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης , κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε την ήττα της ΝΔ στην εσφαλμένη στρατηγική της που δεν αντιμετώπισε εξ αρχής ως κίνδυνο τον ΛΑΟΣ αλλά και στην απαξίωση της κοινής γνώμης προς τα πολιτικά κόμματα, που εισέπραξε κυρίως η κυβέρνηση. «Ξέχασε να του πει ότι αυτός έκανε την πριμοδότηση».

O επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε στον κ. Καραμανλή ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε διορθωτικές αλλαγές στην κυβέρνησή του, χωρίς απαραιτήτως να προβεί σε ανασχηματισμό, αλλά και σε αναδιοργάνωση του κόμματος, το οποίο, όπως τόνισε, έχει αποξενωθεί από τη κοινωνία. Ταυτόχρονα δήλωσε αντίθετος με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, «διότι η κόρη δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τον τύπο» επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση μπορεί να επιτύχει σημαντικό έργο, «ποιο έργο?» ακόμη με την οριακή πλειοψηφία των 151 βουλευτών. Ειδικά για τους βουλευτές ο κ. Μητσοτάκης παρατήρησε πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα του αρχηγού να αποφασίζει ποιους θα συμπεριλάβει στους εκλογικούς συνδυασμούς του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής φάνηκε να συμφωνεί με το ότι υπάρχει ανάγκη αλλαγών στην κυβέρνηση, οι οποίες μάλιστα θα πρέπει να πραγματοποιηθούν γρήγορα, προτού αρχίσει η περίοδος των θερινών διακοπών. Πιθανότερο θεωρείται το να ανακοινωθούν ταυτόχρονα με τις αλλαγές που προγραμματίζονται στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, αλλά και με τα νέα μέτρα για την οικονομία, έτσι ώστε να δημιουργηθεί σύγχυση ως προς τις πολιτικές εντυπώσεις.

Προαναγγέλλει δηλαδή ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ τον ανασχηματισμό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...