Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ετσι ευκολα «φημώνεται» ο ΜΑΝΩΛΗΣ; Ο «επαναστάτης» της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Γ. Μανώλης: Με απείλησε ο Αλογοσκούφης "να σταματήσω να μιλάω για τον Βουρλούμη" και το σκάνδαλο της "Γερμανός"!!!

Τι κατήγγειλε εγγράφως ο βουλευτής πριν από ένα χρόνο παράλληλα με την πρώτη καυτή επιστολή προς τον Κ. Καραμανλή: "Σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες, χαριστικές συντάξεις, μίζες και μεσάζοντες, παλαιοκομματικές συμπεριφορές και καβάλημα του καλαμιού της εξουσίας..."


Εκτός από την τωρινή επιστολή στον Κ. Καραμανλή ο βουλευτής Γ. Μανώλης, του είχε στείλει άλλη μια πριν από 15 μήνες. Υπάρχει όμως και μια τρίτη καυτή επιστολή του βουλευτή προς τον τότε υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη. Του την είχε στείλει λίγο μετά την πρώτη επιστολή στον πρωθυπουργό. Είναι "άκρως εμπιστευτική", έχει ημερομηνία 21 Ιουλίου 2008 και την αποκαλύπτει σήμερα ολόκληρη το Press-gr (πατήστε εδώ για το πλήρες κείμενο).

Αφορμή ήταν το θέμα του ΟΤΕ αλλά ο κ. Μανώλης κάνει γενικότερη αναφορά στον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης, στις "παλαιοκομματικές, προκλητικές και απαξιωτικές συμπεριφορές" στελεχών της και στο καβάλημα του "καλαμιού της εξουσίας". Κάνει επίσης αναφορά στο σκάνδαλο της "Γερμανός" και την ταύτιση της κυβέρνησης με τον υπόδικο Π. Βουρλούμη και η σχετική παράγραφος έχει τεράστια σημασία γιατί ο κ. Μανώλης λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο κ. Αλογοσκούφης τον απείλησε για να σταματήσει να μιλάει για τον κ. Βουρλούμη.

Γράφει επί λέξει:

"Το τι συνέβη με την εξαγορά της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» το γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί σας έχω ενημερώσει επανειλημμένως στο παρελθόν. Σας ενημέρωσα για τις μυστικές συναντήσεις στην Ρουμανία, για την χειραγώγηση της μετοχής, για το παιχνίδι που παίχτηκε. Και δυστυχώς, δικαιώνομαι και από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και από την Δικαιοσύνη. Θυμάστε πόσες φορές προβλέποντας την εξέλιξη της υπόθεσης σας μίλησα για τις ευθύνες του κ. Βουρλούμη τόσο στην εξαγορά της «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» όσο και σε άλλα θέματα; Θυμάστε μήπως τι μου είπατε την τελευταία φορά για να σταματήσω να μιλάω για τον κ. Βουρλούμη;"

Ο κ. Μανώλης καταγγέλει επίσης τις "σκανδαλώδεις ρυθμίσεις εκατομμυρίων ευρώ σε τράπεζες", την "φωτογραφική προκλητική συνταξιοδότηση" του τότε γενικού γραμματέα του υπουργείου, ρυθμίσεις που εξασφάλισαν "μέσα σε μια μέρα 1200 ευρώ παραπάνω σύνταξη" σε ορισμένους και όλα αυτά σε αντιδιαστολή με "συμπολίτες μας που δεν μπορούν να επιβιώσουν και παρακολουθούν άναυδοι τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ που έχει στηθεί σε μίζες και μεσάζοντες".

"Όσοι από εμάς μεγαλώσαμε και αγωνιστήκαμε για χρόνια στην ΝΔ, γνωρίζουμε ότι το βασικό στοιχείο της ιδεολογίας αυτής της παράταξης, ήταν πάντα η κοινωνική ευαισθησία. Αυτός και μόνο είναι ο στόχος μας, και αυτό τον στόχο υπηρετούμε, υπενθυμίζοντας στους νεότερους στο κόμμα τις ιδεολογικές καταβολές αυτής της παράταξης" λέει στο κλείσιμο της επιστολής του ο κ. Μανώλης. Όλα αυτά πριν από περίπου έναν χρόνο.

Τότε η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου σιωπούσαν, αν και γνώριζαν, στις καταγγελίες του βουλευτή. Διαβάστε στο παρακάτω post ολόκληρη την επιστολή του βουλευτή με την ένδειξη: "ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ"

press-gr

Το Press-gr αποκαλύπτει την επιστολή - βόμβα του βουλευτή Αργολίδας... Άντε πάλι, έτοιμη δουλειά για απόψε, για τους δημοσιοκάφρους ειδησιοκαφρίλας

Σιγά ρε ΜΑΝΩΛΗ πολύ αργά δεν το θυμήθηκες να το πεις; Μόνο αυτά τα «κουσούρια» έχει ο Αλογοσκούφης; Κάνε λίγο κράτει. Είπαμε το πλοίο βουλιάζει αλλά όχι και έτσι? Άντε τώρα να μαζέψεις κανένα πορτοκάλι στο ΑΡΓΟΣ να βρεις την υγεία σου και εσύ, και εμείς να γλυτώσουμε από τα «παράθυρα» σου. Η Αθήνα έχει μόνο τσιμέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...