Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Αστυνομική ομάδα τσιγγάνων προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ


"Γιατί ένας μετανάστης με υπηκοότητα δεν μπορεί να γίνει αστυνομικός;" ρώτησε τον κ. Καρατζαφέρη ο Α. Σρόϊτερ για να λάβει την απάντηση: "Η πρότασή μας έχει ξεκινήσει με τη δημιουργίά μίας αστυνομικής ομάδας τσιγγάνων". Ταυτόχρονα ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τεράστιο ζήτημα για την οικονομία και την κοινωνία το μεταναστευτικό και ζήτησε την άμεση έναρξη διαλόγου μεταξύ των κομμάτων. Επίσης επικαλέστηκε στοιχεία που παρουσίασε βουλευτής άλλου κόμματος και σύμφωνα με τα οποία το 2018, 5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι θα είναι στη χώρα.

Όσο για την υπόθεση με το κοράνι που φέρεται να έσκισε αστυνομικός ο κ. Καρατζαφέρης εμμέσως επέπληξε τους πολιτικούς αρχηγούς και τους δημοσιογράφους για την απόστασή τους από τη θρησκεία, καθώς σημείωσε: "μακάρι ένας Έλληνας να κρατά τη Βίβλο. Εδώ μέσα πάντως δε νομίζω να την κρατά κανένας". Δεν παρέλειψε μάλιστα να ευχηθεί χρόνια πολλά ανήμερα της Αναλήψεως.

"Πολυτέλεια" το περιβάλλον

Εκ των πραγμάτων, λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, το περιβάλλον έρχεται σε δεύτερη θέση, τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και διευκρίνισε: "Όταν κάποιος δεν έχει να φάει δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την πρασινάδα".

Οι συστατικές επιστολές για τη Ν.Τζαβέλα

Τις "συστατικές επιστολές" που είχε από τους επιχειρηματίες Λάτση, Κόκκαλη, Κυριακού, αλλά και από τη βασίλισσα της Ιορδανίας ανέσυρε στο τραπέζι του debate ο κ. Καρατζαφέρης για να απαντήσει στο αν υπάρχει διάσταση στο λόγο του περί αντίστασης στα συμφέροντα του επιχειρηματικού κόσμου και της επιλογής Τζαβέλα στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=48857

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...