Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

"Διαλύεται" ο Λ.Α.ΟΣ μετά τις εκλογές.


Χαμός στο ΛΑΟΣ.Αναμένεται να πέσουν κεφάλια.

Φήμες λένε ότι ο Κ. Καρατζαφέρης εκμυστηρεύεται στους πολύ στενούς συνεργάτες του ότι μετά τις ευρωεκλογές θα "πέσουν πολλά κεφάλια"
Λένε ακόμα οι φήμες ότι ήδη έχει συμπληρώσει την λίστα με ονόματα που σκοπεύει να διώξει από το κόμμα μετά τις εκλογές.
Δηλαδή αν επεξηγήσουμε τις φήμες αυτές καταλαβαίνουμε ότι θα σουτάρει όλους αυτούς που τόσα χρόνια δούλεψαν για αυτόν τον πίστεψαν τον λάτρεψαν σαν Θεό τους και επειδή τόλμησαν....... να κρίνουν το πρόσωπο της "Αυτού Μεγαλειοτάτης" Νίκης Τζαβέλλας θα πάρουν πόδι.
Εαν αυτές οι φήμες είναι αληθινές τότε ένα είναι το συμπεράσμα:ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Α. Γ(ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ Α. Γ ΟΤΙ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΙΝΩΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1).
Επίσης κυκλοφορούν φήμες ότι τα μέλη του ΛΑ.Ο.Σ δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να ασχολούνται μαζί του και δηλώνουν ότι απλά δεν θα ψηφίσουν το κόμμα όχι γιατί δεν το αγαπούν αλλά γιατί δεν αγαπούν πλέον τον Πρόεδρο τους.
Κυκλοφορούν διάφορα ,ότι ο Καρατζαφέρης δεν θέλει με τίποτα και για κανένα λόγο να δείχνουν τα μέλη την δυσαρέσκεια τους στον κόσμο και ότι οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για αυτόν είναι αναλώσιμοι και ότι είναι τα απόβλητα του πλοίου του και στην διαδρομή θα τους ρίξει στην θάλασσα. Εάν αυτά που διαρρέουν ως φήμες είναι αλήθεια τότε να προσέξει ο σύντροφος Καρατζαφέρης μην τυχόν γίνει καμιά ανταρσία στο πλοίο του και από κυβερνήτης καταντήσει μούτσος

http://ventetta.blogspot.com/


Και ποιος λογαριάζει πλέον τον κύριο διαπλεκόμενο. Μάλλον θα εννοούν τα «παπαγαλάκια» του ότι θα κρατήσει μαζί με την Τζαβέλα μόνο τους μητσοτακικους. Ίσως να ξέρει ότι τελειώνει η «βασιλεία» του ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΡΟΣ αφού ουδείς γνωρίζει που πάνε τα λεφτά του κόμματος παρά μόνο ο «διαχειριστής»του, που τυγχάνει κατά σατανική σύμπτωση να είναι «πρωην» μητσοτακικος. Σχεδόν όλα τα πρωτοκλασάτα είναι έτοιμα μετά τις εκλογές να τον σύρουν σε συνέδριο με πρόταση για αντικατάσταση του. Δεν ομιλούν τώρα για να περάσουν οι εκλογές. Έχουν «αποχωρήσει αθόρυβα» και είναι παρά πολλοί. Δεν κοινοποιούν την παραίτηση τους για να μπορούν να τον σύρουν στα έστω εναπομείναντα όργανα. Μόνο από νομαρχιακές επιτροπές είναι πάνω από δέκα πέντε αυτές που είναι έτοιμες να ξεσηκωθούν. Και θα συμφωνήσουμε ότι δεν τα έχουν με το κόμμα αλλά με τον χέρι-χέρι που έκανε ανίερες συμφωνίες αγνοώντας τελείως της όποιες προτάσεις τους. Ακόμα και μέσα στο Ε.Γ οι πιο πολλοί έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους με την απουσία τους από τις συνεδριάσεις. Τελικά τα κατάφερε και έμεινε μόνος με τους εναπομείναντες «αυλοκόλακες», που είναι όλοι στην κυριολεξία μητσοτακικοι. Δηλαδή κανονική «ομηρία». Aλλά από πρώην σανοπώλη, και πωλητή κασετών της Ν.Δ τι περίμενε κανείς πολιτική αξιοπρέπεια; Και εκεί που έφτασε πολύ του ήτανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...