Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Συνάντηση Δρακουμέλ- Γλυξμπουρκ


Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο σπίτι του τελευταίου είχε κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στα Χανιά ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ. Ο πρώην μονάρχης έδωσε συνέντευξη Τύπου στα Κρητικά μέσα ενημέρωσης λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα θέλοντας να μεταφέρει τις εντυπώσεις του από την επίσκεψη του μετά από 40 χρόνια στα Χανιά και ερωτήθηκε σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μητσοτάκη.

"Είχαμε μια συνάντηση την Δευτέρα το μεσημέρι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε αν είσαι ελεύθερος πέρασε για μπάρμπεκιου και ήταν πολύ ευχάριστο" ανάφερε, ενώ σε ερώτηση για το αν συζήτησαν πολιτικά ζητήματα απάντησε πως "δεν ασχολούμαι με αυτά, προτιμώ να είμαι απέξω από αυτά. Μένω εκτός πολιτικής σκηνής υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί δεν χρειάζονται και άλλους. Προτιμώ να μείνω απέξω. Δεν κάναμε πολιτική συζήτηση, ήταν οικογενειακό το περιβάλλον, ήταν η δεύτερη κόρη του, η σύζυγος του, ήταν μια τελείως φιλική ατμόσφαιρα".

Ο Γλυξμπουρκ δήλωσε ενθουσιασμένος από τη φιλοξενία στα Χανιά και ανέφερε ότι σύντομα θα επιστρέψει για να επισκεφτεί και την Ανατολική Κρήτη. Στη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του διέμενε σε ξενοδοχείο της Χαλέπας και πραγματοποίησε μονοήμερες εκδρομές στο Ρέθυμνο, τα Σφακιά και το Θέρισο. To μεσημέρι αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα, απ' όπου μεταβεί στο Πόρτο Χέλι, όπου θα παραμείνει για τις διακοπές του Πάσχα.

Εμείς το είχαμε προαναγγείλει Ο Γλύξμπουρκ στα ΧΑΝΙΑ για το…ΠΑΣΧΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...