Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Η «μεγάλη» ερώτηση στην βουλή του Βορίδη


ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Θέμα: «Κατάληψη κτιρίου ΝΑΤ από αναρχικούς στην Πατησίων»

Από τις 13/3/09 βρίσκεται υπό κατάληψη από ομάδα αναρχικών το διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο ιδιοκτησίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου και τελευταία οικία της Μαρίας Κάλλας, επί της οδού Πατησίων 65 και Σκαραμαγκά.
Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα η Διοίκηση του Ταμείου έχει ενεργήσει τα νόμιμα, καταγγέλλοντας το γεγονός τόσο στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα (Δ΄ΑΤ) όσο και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, μέχρι σήμερα, καμία ενέργεια δεν έχει λάβει χώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με διασταυρωμένες καταγγελίες, η ομάδα των καταληψιών, αλλοιώνει και εξωτερικά το νεοκλασικό, κτίζοντας με τούβλα εισόδους του κτιρίου και «οχυρώνοντας» τους χώρους του με σιδεριές και άλλες βαριές κατασκευές.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε απάντηση της ανωτέρω ερώτησης, που κατέθεσε ο Βουλευτής κ. Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ, σε ό,τι μας αφορά, σας γνωρίζουμε ότι επί της οδού Πατησίων 61 στην Αθήνα υφίσταται ακατοίκητο κτίριο τριών ορόφων, ιδιοκτησίας του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΝΑΤ) το οποί την 20-03-2009 κατελήφθη από ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Για το θέμα αυτό η αρμόδια Υπηρεσία μας (Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας) ενημερώθηκε αυθημερόν εγγράφως από το ΝΑΤ, ενώ την ίδια ημέρα εκπρόσωπός του εγχείρισε έγγραφη μήνυση, η οποία υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, για την ίδια υπόθεση, από την ανωτέρω Υπηρεσία μας διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, κατόπιν της από 20-03-2009 εισαγγελικής παραγγελίας.

Φέρε τους παλιόφιλους σου με τα ΤΑΝΚΣ ρε ΜΑΚΗ να τους βγάλουν αμέσως έξω. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ….. ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ. Δεν κοιτάς το «έργο» σου στην ανατολική αττική που θερίζει ο καρκίνος με τον Ασωπό και κανείς την πάπια, η τα όργια των εργολάβων της ρεμούλας με τα αυθαίρετα αυτό σε μάρανε τρομάρα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...