Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Αρχίζουν να «δείχνουν» τα «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ» της Ν.Δ


KANE KLIK STHN EIKONA ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


«Με εκτέλεσαν.» Είναι οι τελευταίες προφητικές λέξεις του επιχειρηματία και πρώην δημάρχου Αιγίου, Λεωνίδα Σιαβελή, λίγες μόλις ώρες προτού βρεθεί νεκρός, προδομένος από την καρδιά του. Μία από τις επιστολές που βρέθηκαν στο γραφείο του πρώην δημάρχου απευθύνεται στον Κώστα Καραμανλή. Η ερώτηση που κάνει στον πρωθυπουργό συγκλονίζει. "Έναν τραυματία πολέμου, τον σκοτώνουν; Έναν τραυματία στη μάχη των εμπορικών επιχειρήσεων γιατί τον εκτελούν στο κρεματόριο;"

"Αγαπητέ κ. Καραμανλή, Για τις τράπεζες που ξαφνικά περιορίζουν στο ελάχιστο όρια χρηματοδοτικά που χρόνια λειτουργούν για τις επιχειρήσεις δεν υπάρχει ποινή ούτε έλεγχος. Για τις επιχειρήσεις όμως που δε χρηματοδοτήθηκαν για τις υποχρεώσεις τους υπάρχει το κρεματόριο «Τειρεσίας». Ερωτώ ακόμα: Έναν τραυματία πολέμου, τον σκοτώνουν; Έναν τραυματία στη μάχη των εμπορικών επιχειρήσεων γιατί τον εκτελούν στο κρεματόριο; Εγώ, η οικογένειά μου, η επιχείρησή μας και οι 50 εργαζόμενοι κοντά μας, καταστραφήκαμε. Κατέστρεψα και άλλους. Ας σωθούν με δυναμικά μέτρα οι επόμενοι. Δάνειο εγγυημένο από το κράτος 80% μας το αρνήθηκαν (πυροδάνειο) με τη λογική. «Ποιος λέει ότι το κράτος είναι ισχυρό οικονομικά;» Προσβολή!

Λέλος Σιαβελής,
Τ. Δήμαρχος Αιγίου"

Στούς πόσους νεκρούς θα «στρώσουν» τα πράγματα στην οικονομία και στην «αγορά» Κε καραμανλη; Με πόσους θα είστε ικανοποιημένος; Μήπως γιαυτο δεν θέλετε να καταργήσετε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών; Εδώ είστε ηθικοί αυτουργοί με την πολιτική σας σε θανάτους. Και μην επικαλείστε τους νόμους που εσείς φτιάξατε στα μετρά σας διότι ο κοσμάκης έχει σχηματίσει γνώμη δική του πέρα από τους νόμους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...