Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

ΜΑΡΚΟΣ ΑΡΜΑΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ο ΝΕΟΣ ΣΑΤΥΡΟΣ


Ακόμα και τους έμπειρους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής σόκαρε το πρωτοφανούς αγριότητας βίντεο παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην κατοχή του ΜΑΡΚΟΥ ΑΡΜΑΟΥ ενός 46χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου ο οποίος συνελήφθη στην Κυψέλη μετά από έρευνες, ενώ οι Βρετανικές Αρχές, στο πλαίσιο της συνεργασίας για την πάταξη του φαινόμενου αναζητούν τους ανθρώπους που παρήγαγαν και διακίνησαν το συγκεκριμένο υλικό που θεωρείται από τα πλέον σκληρά που κυκλοφορούν. Εκεί, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής και έξι dvd με υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας. Επίσης, 6 σακουλάκια τα οποία περιείχαν κατεργασμένη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων και μία σακούλα που περιείχε 48 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν στην Αθήνα για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, τον 46χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος είχε αγοράσει έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού και είχε στην κατοχή του βίντεο με τον βιασμό 4χρονου κοριτσιού μέσα σε μια μπανιέρα από ενήλικα 45-50 ετών, το οποίο θεωρείται από τα σκληρότερα βίντεο που διακινούνται στο διαδίκτυο και τα πιο δημοφιλή στον κόσμο των παιδόφιλων. Από τις πρώτες ενδείξεις μάλιστα, πρόκειται για κοριτσάκι από την περιοχή των Βαλκανίων και όχι από Ασιατική χώρα. Παράλληλα, οι βρετανικές αρχές αναζητούν εδώ και πολύ καιρό τον άνθρωπο που το έχει παράγει και διακινήσει, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει τα ίχνη του Είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Το ηλεκτρονικό έγκλημα οργιάζει. Στην κυριολεξία. Οι αξιωματικοί του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος πολλές φορές δεν πιστεύουν στα μάτια τους, με αυτά που εντοπίζουν στον αχανή χώρο του διαδικτύου.

Η πάταξη της παιδικής πορνογραφίας, ενός παγκόσμιου "νοσηρού" φαινόμενου, είναι προτεραιότητα γι' αυτήν.

Φαίνεται, όμως, ότι οι διακινητές τέτοιου αηδιαστικού υλικού, με σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών, ακόμη και βρεφών, βρίσκουν τρόπους να ικανοποιούν από τη μια τις "ορέξεις" των πελατών τους, κι από την άλλη να εξασφαλίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά για τους ίδιους από την πώλησή τους. Στην Ελλάδα πλέον τα κρούσματα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς. Οι άνθρωποι αυτοί είναι γνωστοί. Είναι δίπλα μας. Δεν πάει το μυαλό ότι ένας ιδιωτικός υπάλληλος, ένας παπάς, ένας πατέρας που έχει παιδιά στην ηλικία εκείνων που κακοποιούνται και απολαμβάνει, μπορούν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για τέτοιους σκοπούς. Κι όμως, είναι δυνατόν... Ο 45χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, μάλιστα, που συνελήφθη χθες είχε στην κατοχή του το πιο σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, για το οποίο η Ιντερπόλ είχε δώσει σήμα σε όλες τις χώρες και οι "πελάτες" αγόραζαν ξοδεύοντας ακόμη και 10.000

Δεν βλέπω όμως να είναι διατεθειμένοι οι «πόρνοι» της δημοσιογραφίας να τους βγάζουν στο κλαρί. Γιατί αυτή η αλληλοκάλυψη; Πόσοι από δάυτους είναι του ιδίου σιναφιού; Επικαλούνται δήθεν ανύπαρκτους νόμους για να «σκεπάζουν» τους βρωμιάρηδες. Προσωπικά δεδομένα και τρίχες. Εδώ το πρόβλημα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που τείνει να γίνει ανεξέλεγκτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...