Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

«Έρχονται» πάλι τα φρουτακια μέσω Ε.Ε


Με πρόστιμο που μπορεί να ξεπεράσει και τις 30.000 ευρώ ημερησίως κινδυνεύει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη μη συμμόρφωσή της με την κοινοτική νομοθεσία που αφορά τα ηλεκτρονικά, ηλεκτρομηχανικά και ηλεκτρικά παίγνια, γνωστά ως «φρουτάκια».
Την Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, συζητείται στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) στο Λουξεμβούργο η νέα προσφυγή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της Ελλάδας, με την οποία η Επιτροπή ζητεί από το Δικαστήριο την επιβολή προστίμου στη χώρα μας, γιατί, όπως υποστηρίζει, δεν εφάρμοσε τη σχετική απόφαση του ΔΕΚ (65/05) για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια («φρουτάκια»).
Η αρχική αρνητική απόφαση κατά της Ελλάδας εκδόθηκε στις 26ης Οκτωβρίου του 2006. Η Ε.Ε. είχε προσφύγει στο Δικαστήριο, καθώς, μετά από καταγγελίες και έρευνα που ακολούθησε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι διατάξεις του νόμου 3037/2002 του ελληνικού κράτους με τις οποίες απαγορεύτηκαν όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ακόμη και σε ιδιωτικούς χώρους παραβιάζει βασικές αρχές του ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου.
Η συνέχεια στο
http://bet-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_3305.html

ΤΖΟΓΟΣ ΣΕΞ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ το πνευματικό «φαγητό» του Έλληνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...