Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

ΡΕΣΑΛΤΟ και Αμερικάνικες «γραφικότητες»


Μια θλιβερή, διαστροφική περίπτωση ανθρώπων είναι αυτή της διπλής συνείδησης: Η μία για την «αξιοπρέπεια» καθημερινής χρήσης, η άλλη που είναι αφιερωμένη στην αθλιότητα των χυδαιολογιών, ύβρεων, απειλών κ.λ.π
Ο μηχανισμός που κινεί αυτά τα άτομα είναι γεμάτος από σκοτεινές και απωθημένες επιθυμίες , ένας μηχανισμός που στηρίζεται στην ακόρεστη πλεονεξία και στην παθολογική απληστία. Αυτά τα άτομα είναι θλιβεροί ναυαγοί της δίψας για αναρρίχηση και επιβεβαίωση.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται οι κουκουλοφόροι που χυδαιολογούν στο ιντερνέτ. Υπογράφουν ένα μπλογκ για την «αξιοπρέπεια» και κατασκευάζουν άλλα για να καρατομούν και να λιθοβολούν πρόσωπα και καταστάσεις, κρυμμένοι στην ανωνυμία.
Τα άτομα των υβριστικών μπλογκ σε αυτό το φύραμα ανθρώπων ανήκουν. Η πολιτική επιστήμη αδυνατεί να καταπιαστεί με τέτοιου είδους διαστροφικές περιπτώσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν πολιτικές αρχές και πεποιθήσεις. Αυτές καθορίζονται από τα άμεσα συμφέροντα της στιγμής και από τις βουλές των «νταβάδων» τους. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι και «εγκάθετα» όργανα μηχανισμών και μυστικών υπηρεσιών.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=18723&sid=acd269ebbde696a87dcea086a1266ed2#18723

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2552

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2309

ιχνος..Γιατί τόσο πάθος για κριτική για τα blogs από το ρεσάλτο; λες και έχει πάρει «εργολαβικώς» την «ανάθεση» επικριτικής στάσης. Αρχίζει το «θέμα» να «μυρίζει». Στο τέλος θα καταλήξουν σαν κάποιους γραφικούς επαγγελματίες υβριστές εάν συνεχίσουν. Πολύ «απότομα» δεν τους πήρε ο πόνος για την δεοντολογία στο ιντερνετ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...