Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

υπόθεση Κ.Κ.Ε - ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Θα πρέπει να ανατρέξει κανείς στα δημοσιεύματα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και άλλων εφημερίδων βλέποντας τι έγραφαν σε ανύποπτο χρόνο, για να μπορέσει να σχηματίσει σφαιρική γνώμη για την υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ-Κ.Κ.Ε. έξω από τις μεμονωμένες προσπάθειες που γίνονται για να δοθεί άπλετο φως και να εξηγηθεί αυτή η πολύκροτη υπόθεση. Ακούμε πολλά από Κόμματα, πολιτικούς, που ασφαλώς για δικούς τους «εξηγήσιμους» λόγους τώρα «θυμήθηκαν» ότι είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ, μια υπόθεση που φώναζε από μακριά, και που δεν έχει γίνει ορατή σε όλη της την έκταση. (Θα πρέπει να υπενθυμίσω επίσης την συνεισφορά των loggers για την αναζήτηση της όποιας αλήθειας μπορεί να ευρεθεί) .γεγονός είναι ότι η υπόθεση όπως λέει και ο Λαός η υπόθεση μυρίζει .Δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι το Κ.Κ.Ε είχε άμεσα συμφέροντα στην ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά είναι και γεγονός ότι δεν ήταν και τόσο καταγγελτικο όπως μας έχει συνηθίσει για αλλά γεγονότα πολύ μικρότερης σημασίας. «Ξεκινάμε» με την πανηγυρική δήλωση περί δημόσιας εγγραφής για είσοδο στο χρηματιστήριο του ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
συνεχίζει με την υπερπροσφορά και την υπερκάλυψη από τον κοσμάκη ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

(λες και δεν ξερόυν τι εστι χρηματιστήριο και πόσοι έχουν χάσει εκεί μέσα της οικονομίες τους ) από ποτέ έγινε και fan του κεφαλαίου; και ενώ όλοι μαθαίνουν ότι αναμένεται εξαγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ αυτό αρχίζει με δημοσιεύματα του τύπου «η cosmote θέλει τον ΓΕΡΜΑΝΟ της» ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!



και «επισημοποιήθηκε ο γάμος» ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
να συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα λες και ζουν σε άλλο πλανήτη .Απεναντίας μας διαφημίζει την συμφωνία, λέγοντας μας πόσες εταιρίες έχει, ποσοστά, συμμετοχές σε άλλες χώρες, για ξένους θεσμικούς επενδυτές ,δραστηριότητες κ.α ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!




Το πόσο καλή προίκα είναι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τον ΟΤΕ (έμμεσα) ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
το ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες συμφωνίες που έχουν γίνει ?? και ασφαλώς ΣΚΑΝΔΑΛΟ πουθενά λες και είχαν παρωπίδες ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

που διαβάζοντας τα κανείς νομίζει ότι διαβάζει μια καπιταλιστική εφημερίδα που πανηγυρίζει για το μεγάλο DEAL.και όταν με τα πολλά τόλμησε ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ να ψυθιρίσει ότι κάτι «συμβαίνει» με αυτήν την υπόθεση άρχισε το γνωστό παραμύθι περί αντικομουνισμού κ.λ.π ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

όταν όμως τους «κράξανε»
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

ΤΥΠΩΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!



ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 1.000.000 ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ;;;
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!




H OIKONOMIKH EΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΑ ΜΕΛΗ;;

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

ΤΟ Κ.Κ.Ε ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ;;
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!


θυμήθηκαν να βάλουν το «άλλοθι» ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
κατανοώ την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ΤΩΡΑ, μετά το άνοιγμα του θέματος ,αρχικά από τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ (και στο οποίο ακολούθησε και το ΠΑΣΟΚ) και ταυτόχρονα το ξεκίνημα από τα blogs απανωτών ερωτημάτων και αποριών ,π.χ περί απουσίας των βουλευτών από τις επιτροπές της Βουλής κ.α ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

Λέγοντας επίσης ότι. Το Σεπτέμβρη του 2006 και ενώ στην αρμόδια επιτροπή της βουλής γινόταν συζήτηση για την εξαγορά της εταιρίας Γερμανός από τον ΟΤΕ, κανείς από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ δεν ήταν παρόν στην συζήτηση. Η επίσημη δικαιολογία τότε ήταν όλοι οι βουλευτές ήταν απασχολημένοι σε άλλες επιτροπές. Το περίεργο, βέβαια της υπόθεσης είναι ότι εκείνη την ημέρα δεν συνεδρίαζε καμιά άλλη επιτροπή. Με το απουσία τους είχε ασχοληθεί, τότε, μόνο το διαδίκτυο.


3) Την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 19.00 μ.μ η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλε πρόστιμο στον Πάνο Γερμανό και ορισμένους συνεργάτες του καθώς και στο χρηματιστηριακό τμήμα της Eurobank ΑΧΕΠΕΥ για επανειλημμένη στήριξη της μετοχής της εταιρείας κατά την διάρκεια της δημοπρασίας της. Το ύψος του προστίμου αποτελούσε από μόνο του ένα τεράστιο σκάνδαλο. Για ένα deal αξίας 1.6 δισ. ευρώ το πρόστιμο που επιβλήθηκε ήταν, μόλις, 500.000 ευρώ. Δηλαδή το 0.003% (!) του συνολικού ποσού!

διότι πέσανε οι μάσκες ειδικά με την τελευταία συμπεριφορά της κυρίας ΠΑΠΑΡΗΓΑ. που λίγο πολύ μας είπε. Ότι δεν δίνει λογαριασμό σε «κανένα» για της όποιες μπίζνες έχει το Κ.Κ.Ε με εταιρίες, είτε δικές του είτε συμμετέχει, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!! δεν επιτρέπει ούτε έλεγχο στα οικονομικά του κόμματος, ούτε το ένα ούτε το άλλο, ξεχνώντας μάλλον ότι στον έλεγχο υπόκεινται ΟΛΟΙ, και δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση ούτε να δίνει τέτοια παραδείγματα αλαζονικής συμπεριφοράς. Ευτυχώς δεν είμαστε σε καθεστώς το οποίο πρεσβεύει, γιατί μπορεί να μας έστελνε στην ΣΙΒΗΡΙΑ επειδή είχανε το «θράσος» να την ρωτήσουν .Μάλλον κατάλαβε ότι μετά από αυτά που ακουστήκανε υπάρχει κίνδυνος να πέσει πολύ «μαύρο» στις ερχόμενες εκλογές ,διότι, άλλο να υπάρχουν φήμες για κερδοφόρες κομματικές επιχειρήσεις, για κληροδοτήματα αγνώστου ύψους αξίας, και άλλο να μαθαίνει ο λαός με αποδεικτικά στοιχεία την ύπαρξη τους. Ας φροντίζανε να μην έχουν κόμμα «εταιρία» και μάλιστα βάση του καταστατικού τους.(άρθρο 45που αναφέρει ότι το κόμμα μπορεί να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα ) Δεν «αντέχει» επίσης η δικαιολογία ότι έχομε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις για να μην έχομε εξάρτηση από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. Εξασφαλίζουμε με αυτό τον τρόπο την αυτοτέλεια μας ως κόμμα και την μη εξάρτηση μας από τα διαπλεκόμενα. αφού σταματήσανε οι εισροές από την πάλαι ποτέ σοβιετ.ενωση (εργατική αλληλεγγύη το έλεγαν).Αν θέλουν να σε ελέγχουν τα διαπλεκόμενα μπορούν με πολλούς τρόπους. Δεν είναι μόνο οικονομικά. Απλώς τους αφήνουν να υπάρχουν διότι τους θεωρούν «χρήσιμους ηλίθιους» και «ακίνδυνους» .τι διαφορά έχουν από τον μπερλουσκονισμο που θέλουν κάποιοι να φέρουν όπως λέγεται στην Ελλάδα; στο κάτω κάτω αυτοί δηλώνουν ανοικτά το τι θέλουν. Το να λέει όμως ένα κόμμα για ΕΡΓΑΤΙΑ-ΒΙΟΠΑΛΗ κ.λ.π και από την άλλη να «φαίνονται» σημεία και τέρατα, μπιζνες ,κ.α ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
λίγο βαρύ είναι για το στομάχι ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!

.Τους λένε ότι εκμεταλλευτήκατε την κατάσταση και πήρατε επιδοτήσεις για την επιχείρηση σας. με τον αναπτυξιακό νόμο ΣΙΟΥΦΑ, Απάντηση; όλα γίνανε βάσει νόμου. .Μα όλα βάση νόμου γίνονται. και οι μίζες βάση νόμου δόθηκαν. (άγραφου). Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όλες οι κλεψιές και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, βάση νόμου γίνονται ..Ο απλός λαός λέει μια παροιμία. Χωρίς φωτιά καπνός δεν βγαίνει. Γεγονός είναι στην όλη υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ κάτι μυρίζει και μάλιστα πολύ άσχημα .η υπόθεση είναι ένα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ σκάνδαλο.
Τώρα το κατά πόσο έχει συμμετοχή σε αυτό το Κ.Κ.Ε; διαβάζοντας και αναλύοντας ο κάθε ένας μας θα βγάλει τα συμπεράσματα του. Η υπόθεση τώρα μόλις αρχίζει. Πάντως σε τελική ανάλυση, ο χειρισμός της όλης «αγοραπωλησίας»για την οποία έχουν ασκηθεί διώξεις από την δικαιοσύνη ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
ήταν βλακώδης ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
μπουγατσου ερευνά αβέβαιο το μέλλον της ακριβής αγοράς της γερμανος


. Οι συμμετέχοντες στην όλη «διαδικασία» εκ μέρους της κυβέρνησης, δεν κάνουν ούτε, για να διευθύνουν ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, για να το πω απλά, μήπως και το καταλάβουν όλοι. Η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!



αρκέστηκε στο να επιβάλλει ένα πρόστιμο. και να θέσει κάποιους όρους ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
Το να αγοράζει κάποιος μια επιχείρηση με ένα ποσόν που θα κάνει ενενήντα χρόνια για να το αποσβέσει, δεν γίνεται ούτε στην ζούγκλα. όχι σε χώρες που θέλουν να λέγονται πολιτισμένες και ευρωπαϊκές. μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ τεραστίων διαστάσεων .Τέλος άντε να δούμε και την έμμεση στήριξη του Κ.Κ.Ε στην Ν.Δ στις εκλογές, να κλείσει ο κύκλος. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τα εξής.(χρηματοδοτήσεις από την Σοβ. Ένωση, αποδείξεις που μπορεί να έχει ο Πουτιν, αγωγός ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, σχέσεις Καραμανλη,)μήπως κάτι έμαθε ο Καρατζαφερης και γι’αυτό κήρυξε τον πόλεμο;;. Πάντως το να βγαίνουν στα κανάλια λέγοντας για γκεμπελίσκους και σφαγές με κονσερβοκούτια κατεβάζουν το θέμα όλοι. Για να μην πω και αλλά. Μπορεί να έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη επί του θέματος, αλλά τα λεφτά δεν γυρίζουν πίσω . Κάποιοι έχουν οικονομήσει πολλά από αυτήν την υπόθεση έτσι δεν γίνεται πάντα; Kαι όπως λέει και το παραμύθι, ζήσανε όλοι καλά και εμείς χειρότερα. Ως συνήθως.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO KOMOYNISTIKO KOMMA SYMFONA ME TO KATASTATIKO TOY EPITREPETAI NA EXEI EPIXEIRHSEIS. KAI OI EPIXIRISIS TOU MPOROYN NA YPAGONTAI STON ANAPTUJIAKO NOMO. AN TO KOMOYNISTIKO KOMA AXIOPOIEI THN TYPOEKDOTIKH GIA NA MPOREI NA EXEI THN DYNATOTITA NA XTUPAEI TO KEFALAIO KATV APO KALITERH THESI MAGIA TOU. TO KKE DIEKDIKEI O OTE NA GINI LAIKI PERIOUSIA. DEYTERON KATAGELTHIKE H SYMBASI AGRIA APO TO KKE METAI POLVN SKANDALVN.MALISTA H STELEXOS TOU KKE IPE OTI O TO KRATOS UA MPOROYSE NA FTIAXI TO DIKTIO POU THELEI STI MISI TIMI. H LASPI EPITELOUS PREPI NA STAMATISI. TO GEGONOS INE OTI THELOUN NA APOPROSANATOLISUN TON KOSMO APO TA PRAGMATIKA PROBLIMATA KATHOS KE NA ALAFRINOYN TA DIO MEGALA KOMATA APO TO BAROS TIS ANTILAIKIS POLITIKIS TOUS ME EKTELESTI TO LAOS KAI TON SIRIZA NA SIGODARI.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε nikom δεν πείθεις.
Κοίταξε τα σχετικά δημοσιεύματα του Ριζοσπάστη που έβαλε το 'Ίχνος'.
Σχεδόν σιγοντάρουν την εξαγορά.
Καλά όσοι λένε ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τον Γερμανό είναι βαθιά νυχτωμένοι.Είναι κοινό μυστικό στις πολιτικές παρέες μέσα κι έξω απ'τη Βουλή εδώ και πολλά χρόνια.
Επίσης:οι επιχειρήσεις μπορούν να υπάγονται στον αναπτυξιακό νόμο.
Αλλά το θέμα είναι μήπως αυτός που σε έβαλε 'τόσο εύκολα και χωρίς έλεγχο' (όπως λένε τραπεζικοί κύκλοι) στον αναπτυξιακό νόμο έχει κάτι να κερδίσει από σένα.
Π.χ.την πολιτική σου πλάτη σε δύσκολες στιγμές για την κυβέρνηση.
Με άλλα λόγια:μήπως όταν τα φράγκα της επιδότησης είναι πολλά,δεν μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση σε αυτόν που (νόμιμα) σου τα έδωσε;
Και κάτι ...άσχετο για το τέλος (γιατί κάποιοι κόκκινοι ινστρούχτορες σε αυτή τη χώρα νομίζουν ότι είμαστε λωτοφάγοι):
η Παπαρήγα γιατί εκθείασε πριν 1 μήνα τον 'κοινωνικό χαρακτήρα της ΝΕΟΣΕΤ';
Τι ακριβώς σημαίνει 'κοινωνικός χαρακτήρας της ΝΕΟΣΕΤ';Σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι εκεί έχουν αναβαθμισμένη θέση και καλές εργασιακές συνθήκες,όπως ας πούμε στην Τυποεκδοτική ;Σημαίνει ότι η ΝΕΟΣΕΤ είναι προπύργιο του σοσιαλισμού;
Τι σημαίνει,τέλος πάντων;

Ανώνυμος είπε...

NIKOSM -Μου θυμίζεις την μάνα μου τέκνο μου που είναι 83 χρονών και Ντεν καταλαβαίνει εσύ όμως ιδιόκτητης πληκτρολόγιου για κάφρους μας έχεις .Τζάμπα κάρβουνο ,τζάμπα ρεύμα ,τζάμπα βενζίνα καλά την σκόνη η Αλέκα από το Περισσο θα δει στο λεκανοπέδιο ,μην τρελαίνεσαι .20 ΧΡΟΝΙΑ ιδιωτική επιχείρηση έκανε το ΚΚΕ η Αλέκα ,Σπυράκος ,Μαιλης ,ο άλλος νταλγκάς της παρέας .Όλο το χωριό το έχει τούρμπο και εμείς κρυφό καμάρι .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...